Hotel “ BARUT CENNET 4* „***do 30.04.2012.***

Hotel “ BARUT CENNET 4* „***do 30.04.2012.***

Side, Turska

Turska leto 2012, Side leto 2012, Letovanje 2012, Turska avionom, Turska hoteli, Leto Turska 2012, Leto Side 2012, Letovanje u Turskoj

POPUST OD 10% ZA UPLATE REZERVACIJE OD 40% DO 30.04.2012. CENE SA UKLJUČENIM POPUSTOM POGLEDAJTE U PRETRAŽIVAČU

BARUT CENNET 4*

Grad i oblast:

Side, Antalija.

Sobe:

Ukupno 147 soba na 3 sprata podeljenih na standardne dvokrevetne, porodične i apartmane.
Sve sobe su klimatizovane sa balkonom, kupatilom (kada i fen za kosu), sat tv-om, direktnom telefonskom linijom, mini barom (tri puta nedeljno se puni sa lokalnim sokovima), i sefom.

Hotelski sadržaj:

Glavni restoran, snack bar i restoran, barovi kraj bazena i u bašti. Spoljni bazen za odrasle.Recepcija24h.

Dečiji sadržaj:

Bazen za decu, igralište, celodnevne animacije.

Zabavni sadržaj:

Animacije u toku dana i večeri, tursko kupatilo i sauna koje ćete koristiti u Arum hotelu, fitnes centar, aerobik i gimnastika, teren za tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, bilijar (koji možete da igrate u Arum hotelu).

Nije uključeno u cenu:

Masaže i piling, oprema za tenis, usluge korišćenja telefona, faksa, interneta, doktora, fotografa, frizera, raspoloživi vodeni sportovi, rent-a-car, mini market.

Usluga:

Na bazi All Inclusive i u cenu su uračunati doručak, kasni doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (koji koriste i gosti hotela Acanthus) na bazi švedskog stola. Jedna večera u toku Vašeg boravka u a la carte restoranu uz prethodnu rezervaciju (najmanje jedan dan unapred), snack u Snack baru, topli napici, kolači i sladoled u Garden baru. Lokalni napici u barovima. Uvozna pića se naknadno plaćaju kao i svi flaširani napici.

Udaljenost od aerodroma:

65km od Antalije.

Udaljenost od plaže:

Privatna plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima.