Hotel „CABALLERO 3*“ PALMA DE MAJORKA2012

Hotel „CABALLERO 3*“ PALMA DE MAJORKA2012

Palma de Majorka, Španija

LETO 2012 SPANIJA 2012 PALMA DE MAJORKA 2012 LETOVANJE 2012

Playa de Palma

 Lokacija: hotel se nalazi na samo 200 metara od plaže Playa de Palma. Smešten je u središtu Playa de Palme, ali odvojen od brojnih tržnih centara, ulica sa zabavom i prestižnih diskoteka koje su uglavnom locirane u središtu Playa de Palme, a od glavng grad ostrva Palma de Malorrca udaljen je samo 14 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja. Hotel pruža opuštajući i prijatan odmor zahvaljujući sopstvenom parku sa bazenom i objektima za zabavu.

Sadržaj: bazen za odrasle sa odeljkom za decu okružen prelepom baštom, terasa sa suncobranima i ležaljkama, zatvoreni bazen, restoran, bar, igraonica, TV sala, bilijar, stoni tenis, pikado, teren za mini golf, teniski teren, bogat dnevni i večernji zabavni program, internet kutak.

Sobe: hotel poseduje 308 modernih i udobnih soba koje su opremljene kupatilom, klimom, plafonskim ventilatorom, TV-om, sefom, direktom telefonskom linijom i balkonom.

Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje

Tags:

... na Vama je samo da odaberete ...