Hotel “ SEKER RESORT HOTEL 4* „KEMER – LETO 2012

Hotel “ SEKER RESORT HOTEL 4* „KEMER – LETO 2012

Kemer, Turska

Turska leto 2012, Kemer leto 2012, Letovanje 2012, Turska avionom, Turska hoteli, Leto Turska 2012, Leto Kemer 2012, Letovanje u Turskoj


SEKER RESORT HOTEL 4*

Grad i oblast:

Kemer

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 194 sobe, od cega:
– 172 standardne (2+1 osoba max)
– 22 family sobe (2+2 osobe).
Sobe su sa pogledom na baštu, paninu ili bazen. Svaka soba poseduje direktnu telefonsku liniju, sef, klimu (split sistem), TV, fen, kupatilo sa tuš kabinom i toplom vodom 24 casa, balkon, mini bar. Podovi su pokriveni mermerom.
Standardne sobe u glavnoj zgradi hotela gledaju na baštu, planinu ili bazen, odnosno, delimicno na more, kada je rec o sobama na drugom spratu hotela. Sobe su približno 20 – 25 m2. Standardne sobe u bungalovima smeštene su u bašti medu drvecem limuna i narandži. Površine su od 18 – 20 m2. Family sobe u glavnoj zgradi hotela sastoje se iz dve sobe medusobno povezane vratima i gledaju na baštu, planinu ili bazen.

Hotelski sadržaj:

Glavni restoran, koji je klimatizovan i može da ugosti do 400 gostiju. Usluga je na bazi švedskog stola, od 07:00 – 10:00 / 12:30 – 14:00 / 19:00 – 21:00. Snek restoran, na otvorenom, kapaciteta do 80 gositju. Bar pored bazena, zatim bar koji radi samo u terminu u kome hotel pruža usluge gostima, lobi bar, kapaciteta do 50 gostiju (samo bezalkoholna pica i kafa), Seker disko bar (sva pica se placaju) i bar na plaži (samo bezalkoholna pica). Dva bazena (odvojeni bazen za odrasle i deciji sa 2 tobogana), tursko kupatilo i sauna, fitnes na otvorenom, parking, mini sala za sastanke, lekarska ordinacija.

Deciji sadržaj:

Bazen za decu sa dva tobogana, tim za animaciju, igralište, tim za animaciju (hotel poseduje prostranu binu za animatorske aktivnosti), mini disko.

Zabavni sadržaj:

Tim za animaciju, tereni za mini fudbal, odbojka, pikado, streljana (za gadanje iz vazdušne puške), bocanje, bilijar, stoni tenis, šah, gimnastika, fitnes, tursko kupatilo i sauna.

Nije ukljuceno u cenu:

Sef, sva uvozna pica. sveže cedeni sokovi, mini bar (dobija se na zahtev gosta), telefon i faks, usluge pranja veša, lekar na poziv, bilijar, masaža, sportovi na vodi, iznajmljivanje bicikala i automobila, uslge fotografa i peškiri za plažu.

Usluga:

All inclusive, švedski sto.

Udaljenost od aerodroma:

45 km od aerodroma u Antaliji.

Udaljenost od plaže:

Hotel poseduje sopstvenu pešcano-šljunkovitu plažu, od koje je udaljen 250 m. Suncobrani i ležaljke na plaži besplatni su za goste hotela.

Udaljenost od najbližeg mesta:

Hotel se nalazi u Kirišu, udaljenom 5 km od centra Kemera.