HOTEL „THEOXENIA“ 4*

HOTEL „THEOXENIA“ 4*

Atos hoteli 2016

HOTEL „THEOXENIA“ 4* -Leto 2016

Hotel „Theoxenia“ se nalazi u blizini malog grada – luke Uranopolisa, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom. Spoj tamnoplavog mora i zelenila kojeje okružuje čine ovaj hotel idealnim mestom za odmor.

Sadržaj hotela: glavni restoran na bazi polupansiona, 4 bazena, đakuzi, hidromasaža, sobe sa pristupom internetu, fen za kosu, grejanje, recepcija 24 casa, servis za pranje veša, prodavnice, TV soba, mini market, sefovi za čuvanje dragocenosti (uz naknadu), sala za konferencije, hotelski mini bus za transfere gostiju, bazen i igralište za decu, soba za video igre, tereni za košarku, odbojku na plaži, mali fudbal, tenis, sportovi na vodi, Taverna, piano bar, bar na plaži i pored bazena…

50m od plaže; 3km – Ouranopolis; 125km – Solun; otvoren tokom letnje sezone

Sve sobe su opremljene klima uređajem, radiom, telefonom, mini frižiderom i SAT TV-om.

Standardne sobe: namenjene su za 2-4 osobe, prostrane, gledaju na suprotno krilo zgrade ili bočno na more.
No-view sobe: na nižem nivou u okviru zgrade u odnosu na standarne sobe, i bez „pogleda“, prostranije od standardnih soba, sa većim terasama koje su u hladu.
Maisonnette: nalaze se u novo-izgradjenom delu, imaju dva nivoa – donji, na kome je dnevni boravak sa kupatilom i opremljenom kuhinjom, i gornji gde se nalaze 2 spavaće sobe sa kupatilom, sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-6 osoba.
Loft: nalaze se u novo-izgradjenom delu, imaju donji nivo sa dva ležaja i dnevnim boravkom sa opremljenom kuhinjom, i spavaću sobu na gornjem nivou; sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-4 osobe.

Usluga: doručak i večera na bazi švedskog stola.

CENE U TABELI SU BEZ POPUSTA!

15% popusta za sve rezervacije napravljene  do 29.02.2016. godine za sve periode boravka. Boravak ne može biti kraći od 7 noćenja. Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, 30% do 05.03,2016. godine i ostatak najkasnije do 15 dana pre početka putovanja. 

www.theoxenia.gr

Upit za rezervaciju
 • TEOXENIA HOTEL 4* – OURANOUPOLIS, ATOS, HALKIDIKI, LETO 2016
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  04/05-10/06
  16/09-30/09

  11/06-05/07

  06/07-24/08

  25/08-15/09
  Economy dvokrevetna soba (2-3) doručak,večera          38  50 56 51
  Treća odrasla osoba doručak,večera         -60% -60% -60% -60%
  1. dete 0-14,99 godina  doručak,večera        GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Dvokrevetna soba (2-3) doručak,večera           43 55 61 56
  Treća odrasla osoba doručak,večera          -60% -60% -60% -60%
  1. dete 0-14,99 godina doručak, večera GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Dvokrevetna soba pogled vrt (2-4) doručak,večera 49 63 70 64
  Treća odrasla osoba doručak,večera -60% -60% -60% -60%
  Dva deteta 0-14,99 godina doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Dvokrevetna soba bočni pogled more (2-3) doručak,večera 45 58 64 59
  Treća odrasla osoba doručak,večera -60% -60% -60% -60%
  1. dete 0-14,99 godina doručak, večera GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Porodični Loft pogled bazen (2-6)  doručak,večera         64 78 89 79
  3,4,5 odrasla osoba u porodičnom Loft-u doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  1,2,3 dete 0-14,99 godina doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Mezoneta pogled bazen(2-6)  doručak,večera 

          69

   86  94 87
  3,4,5 odrasla osoba u Mezoneti doručak,večera

  GRATIS

  GRATIS GRATIS GRATIS
  1,2,3 dete 0-14,99 godina doručak,večera

  GRATIS

  GRATIS GRATIS GRATIS
  doplata all inclusive – odrasli  ALL           11 11 11 11
  doplata all inclusiveDECA 2-14,99  ALL       8 8 8 8
  doplata za pun pansion – odrasli pun pansion 7 7 7 7
  doplata za pun pansion – deca 2-14,99 pun pansion 4 4 4 4

  NAPOMENE:

  *Klima je uključena u cenu
  *Korišćenje interneta je moguće uz doplatu.)2e-jedan sat; 8e-5 sati; 18e-12 sati    
  *Svaka soba poseduje sef, korišćenje je BESPLATNO.
  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno.
  *Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).Mogucnost doplate za All inclusive i punog pansiona                                     

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.