Leto 2017

LETO 2017! Za sezonu GRČKA LETO 2017 u našoj ponudi za Vas su uvrsteni: PEFKOHORI, HANIOTI, POLIHRONO, NEOS MARMARAS, PARALIA,OLYMPIC BEACHLEPTOKARIJAKEFALONIJA, SKIATOS, PARGA, LEFKADA i SIVOTA. Dakle, u ponudi za LETO 2017, mi Vam nudimo Kasandru, Sitoniju, Olimpsku regiju, Jonsku obalu, Sporade.

Turistička agencija Sole Azur je agencija  koja postoji na našem tržištu dugi niz godina i uspešno odoleva svim poslovnim izazovima, neprekidno unapređujući svoje znanje i veštine shodno željama i potrebama naših klijenata. Ono što je veoma bitno je upravo to da za svakog klijenta možemo naći i organizovati upravo ono što Vi želite, bez obzira da li je reč o individualnim putovanjima, đačkim ekskurzijama, poslovnim kongresima u zemlji i inostranstvu ili domaćem turizmu.

… Na Vama je samo da odaberete …

Turistička agencija Sole Azur i ove godine Vam nudi kvalitetan smeštaj u skladu sa povoljnim cenama na više destinacija u Grčkoj. Za Vas smo za sezonu LETO 2017 odabrali: – Halkidiki i to na Kasandri: Pefkohori, Hanioti, Polihrono, na Sitoniji Neos Marmaras, u Olimpskoj regiji Paralia, Leptokarija i Olympic Beach, Jonska obala: Parga, Lefkada, Sivota i Kefalonija i Sporade – Skiatos.

Pored Grčke, za ovu sezonu Vam nudimo i druge destinacije kao sto su: Turska, Sicilija,Španija,Egipat.

 

... na Vama je samo da odaberete ...