VILA „AFEDRA“

VILA „AFEDRA“ 

Ova luxuzna vila se nalazi u centru Nidri-ja na samo 50m od šetališta i 300m od centra Nidrija. Vila se nalazi i na 70m od plaže. Parking je moguć u blizini kuće. Mogućnost korišćenja bazena hotela „PALMYRA“ koji se nalazi na 20m od vile uz kupljeno piće.Ova vila će Vam doneti pravu dozu odmora i užvanja, koje Vam pruža Lefkada. Ne propustite malo luksuza i zadovoljstva…

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO:                                                                                                      
Studio se sastoji od dva/tri klasična standardna ležaja dimenzija 90x190cm. Poseduje i plazma TV/KAT, kao i čajnu kuhinju opremljenu sa posudjem za 2-3 osobe. Prelepe i prostrane sobe, svaka poseduje  sopstveno kupatilo sa tuš/wc, kao i fen za kosu. Prostrane terase od kojih neke imaju delimičan pogled na more.

 *ČIŠĆENJE APARTMANA JE SVAKODNEVNO,DOK SE PEŠKIRI MENJAJU NA 3-5 DANA.
* KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE NAPLAĆUJE NA LICU MESTA 5 EURA PO DANU (OPCIONO)                        

* KORIŠĆENJE INTERNETA WI-FI (BESPLATNO)

                                                                           

Upit za rezervaciju
 • CENOVNIK-LUX AFEDRA STUDIOS- LETO 2016 USKORO
  10 NOCI/11 DANA

  27.05

  06.06

  16.06

  26.06

  06.07

  16.07

  26.07

  05.08

  15.08

  25.08

  04.09

  14.09

  24.09

  Studio 1/2  139* 169*  195* 

  215 

  255 

  285 

  299 

  299 

  285 

  215 

  199* 

  189 *

  119* 
  Studio 1/3  125* 149*  169* 

  159 

  179 

  209 

  219  219 

  209 

  149  189* 

  169*

  109* 

  – Cene u tabeli su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja.
  -Cene označene zvezdicom(*)
  prve tri i poslednje tri smene su paket aranžmani i obuhvataju 10 noćenja+autobuski prevoz, po osobi (dok se kod svih ostralih smena autobuski prevoz dodatno naplaćuje-po tabeli na dnu stranice). Doplata za polazak iz Novog Sada je 10 eura po osobi. Samo kod ovih smena se u slučaju sopstvenog prevoza cena umanjuje 40 eura po osobi. 

  * POLASCI AUTOBUSOM SU DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUME IZ TABELE.

  POPUSTI ZA DECU U APARTMANIMA
  * Dete do 7 godine, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju – besplatno.
  * Dvoje dece do 10 godina, u trokrevetnom studiju ili apartmanu u pratnji dve punolpatezne osobe, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.

 • CENOVNIKA ZA AUTOBUSKI PREVOZ

   Autobuski prevoz

  Novi Sad Beograd Niš

  Povratna karta-odrasli

  80 eura 75eura 70 eura

  Povratna karta -deca do 12 god.

  75 eura 70 eura 65 eura
  Jedan pravac 70 eura 65 eura 60 eura

  PREVOZ:

  Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema).Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 16:00 sati, tacno mesto polaska I satnica ce se znati dva dana pred put.

  GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA I POVRATKA.

  Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, sto se može odraziti na promenu satnice polazaka.     

  Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 1.000,00 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

 • PROGRAM PUTOVANJA: 
   1-2 DAN:  Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici.     Dolazak u Sivotu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14.00 sati. NOĆENJE
  3-11 DAN:   Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU/     
  12-13 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak  po   dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

  ARANŽMAN OBUHVATA: Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 noćenja, usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz (osim za smene označene *), međ. zdravstevno osiguranje i individualne troškove.  

  NAPOMENA: Početak korišćenja apartmana – studia od 14:00 sati na dan dolaska, a napuštanje apartmana – studia zadnjeg dana boravka u 09:00 sati. Higijenu u apartmanima – studiima gosti sami održavaju. Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije. Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svako oštećenje, koje je postojalo u apartmanu prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.
  *Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima
  * Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, veći 120 x 190 cm i francuski 145-155 cm sa 180-190 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.
  *Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

  ORGANIZATOR PUTOVANJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA I SMEŠTAJNOM OBJEKTU DATE KAKO OD STRANE SUBAGENTA, TAKO I RADNIKA U SOLE AZUR.
  PRIJATAN ODMOR ŽELI VAM T.A. “ SOLE AZUR”
  Uz ovaj program putovanja važe OPŠTE NAPOMENE i opšti uslovi putovanja organizatora putovanja “SOLE AZUR” , usklađeni sa Yuta standardom I Zakonom o turizmu

 •  NAČIN PLAĆANJA:  

  Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši po prodajnom kursu BANCA INTESA-AD BEOGRAD na dan uplate.

  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, deponovanjem čekova građana do 15.12.2015. god. uz uvečanje ostatka aranžmana od 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.
  *Kreditnim karticama BANCA INTESA na 6 rata bez kamate.
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja Ugovora o kreditiranju.
  *Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja.

  Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika,organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćenji deo aranžmana. Za  uplaćeni deo aranžana cena ostaje nepromenjena.

DETALJAN PROGRAM PUTOVANJA MOŽETE PREUZETI OVDE.

Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa,  bilo od strane subagenata, kao i od strane radnika u samoj agenciji, agencija Sole Azur ne snosi odgovornost. 

... na Vama je samo da odaberete ...