Olympic Beach -LETO 2020

Olympic beach se nalazi pored Paralie, sa kojom je spojen 2 km dugom peščanom plažom. U ovom malom letovalištu nalazi se jedan veliki park i igralište za decu, glavna pešačka zona sa brojnim restoranima, tavernama, kafićima, prodavnicama, suvenirnicama, a na plaži se, pored brojnih sadržaja, nalaze brojni kafići, klubovi i beach barovi.

Omiljeno letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora i udaljen je samo dva kilometra od Paralie. Spaja ih velika peščana plaža sa toplim morem, a odlikuje ih prijatna klima, mnoštvo prodavnica i raznovrstan noćni život. Ulice su prepune tavernama, kafeterijama i raznim prodavnicama i buticima. je udaljena oko 7 kilometara od grada Katerini – kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Solun je udaljen 70 kilometara, do kojeg vrlo lako i brzo možete stići lokalnim autobusom.

Olympic beach apartmani, smestaj, letovanje olympic beach 2018, leto 2018, apartmanski smestaj grcka, autobusom, sopstvenim prevozom, apartmani olimpska regija, olimpska regija letovanje 2018.

... na Vama je samo da odaberete ...

Kursna lista

1 €
117,5552
23.01.2020.
Banca Intesa letovanje 2015

Pretraga