Sarti

Sarti / Grčka

Sarti 2024 - Na srednjem prstu poluostrva Halkidiki, Sitoniji, na istočnoj strani nalazi se slikovito, nekada ribarsko mesto Sarti. Gleda ka Atosu (Svetoj Gori) i u potpunosti je podređen turistima. Savremene, nove vile sa lepim apartmanima, nekoliko hotela, centar sav utonuo u mediteransko zelenilo u kome su se ušuškali kafići, taverne, disko-barovi. Jednom rečju, Sarti je prijatno otkriće za one koji nemaju dovoljno informacija o ovom dragulju Halkidikija. Izvanredan položaj Sartija i njegove predivne plaže uvek iznova ushićuju posetioce.

Nekadašnje ribarsko seoce, danas doživljava ekspanziju, tako da svojim turistima ima da ponudi široku lepezu smeštajnih kapaciteta. Kao relativno malo mesto, Sarti ima sve što je potrebno modernim turistima: super markete, veliki broj restorana, taverni, kafića, prodavnica suvenira, povoljan geografski položaj za istraživanje cele Sitonije. Poznat je kao mirno mesto, preporučljivo za porodični odmor.

Sarti apartmani 2024

Za Vas smo pripremili bogatu i raznovrsnu ponudu vila i hotela, studija i apartmana, koje smo pažljivo odabrali. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom/avionom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude. Sarti Grcka Apartmani 2024. Sarti Sitonija Smestaj. Sarti Last Minute.

1 Hoteli
Vrsta objekta
Cena aranžmana

 Možda ćete biti zainteresovani i za