WELLNESS & SPA

Wellness & Spa. U ponudi turisticke agencije sole azur welness & spa u sloveniji, wellness & spa u madjarskoj, rimske toplice, bled, terme ptuj , terme lasko. Madjarska wellness & spa , banja djula.Odmorite se u najboljim wellness i spa centrima i hotelima po atraktivnim cenama i posebnim akcijama! Opustite se u wellness i spa centrima u Srbiji, Sloveniji, Madjarskoj!

Slovenija Wellness & Spa: Bled, Bohinj, Kranjska Gora, Moravske Toplice, Portorož, Rimske Terme, Rogaška Slatina, Terme Čatež i Kopar, Terme Dobrna, Terme Krka, Terme Laško, Terme Maribor, Terme Olimia, Terme Ptuj, Terme Radenci, Terme Topolšica, Terme Zreče. 

Madjarska ima dugu istoriju turizma. Budimpešta kao glavni grad, kao i termalne banje u Madjarskoj, postale su jedna od najpopularnijih turističkih atrakcija centralne Evrope tokom devetesetih godina. Madjarska zauzima veliki deo Panonske nizije. Graniči se sa severom Srbije te je s toga jako privlačna našim turistima kao vikend destinacija i zemlja u koju rado idu na opuštanje u mnogobrojne terme. Pored banja, Madjarska je poznata i po drugim turističkim atrakcijama kao što su lečilišta, kulturni spomenici, odlična mesta za odmor i rekreaciju.

Budimpešta je idealan primer kako na svom mini wellness odmoru možete uživati u znamenitostima Budima i Pešte, probati čuvene
mađarske specijalitete i poslastice, ali i aktivno uživati u sadržajima wellnessa i akva parka u bilo koje doba godine. Budapest Resort je
luksuzni klimatizovani hotelski kompleks sa jednim od najvedih zatvorenih vodenih parkova u Evropi. Od Beograda je udaljen 379 km.

 

 

... na Vama je samo da odaberete ...

Kursna lista

1 €
117,5918
25.01.2021.
Banca Intesa letovanje 2015

Pretraga