zima zimovanje skijanje

ZIMA

Zima zimovanje, Zimovanje Bugarska, Bansko zimovanje, Pamporovo Zimovanje, Francuska zimovanje, Italija zimovanje, Borovec zimovanje, Zima Bansko, Zima Borovec, Zima Pampororvo, val Torens Francuska, Livigno Italija 

Zimovanje u Bugarskoj privlači iz godine u godinu sve veći broj evropskih turista. Osim staza namenjenih ljubiteljima klasičnog skijanja, Bugarska ima i staze za nordijsko skijanje, kao i snoubording. Postoje i staze za noćno skijanje, mogućnosti za biatlon i ski skokove, a tu su i vožnja motornim sankama, jahanje konja na snegu, i večernja šetnja pod bakljama. Bugarska, takođe, nudi i izuzetno živahan apres ski. Tako je recimo Bansko idealno mesto za one koji žele da osete autentičan duh Bugarske, čuju zvuke izvornih melodija, i uživaju u ukusima tradicionalnih jela. Za one koji žele nešto modernije, pravo mesto za provod i noćni život je Borovec, inače najstariji ski centar ove zemlje. Oni koji požele da zimovanje provedu u Bugarskoj, mogu da biraju između tri glavna skijaška centra: Bansko, Borovec i Pamporovo.

Ski centar Val Thorens je odlično polazište za ljubitelje „lutanja“ brojnim skijalištima Tri doline. U odnosu na druge centre, nalazi se na najvećoj nadmorskoj visini 2.300 m. Od njega se lako skijama dolazi do nižih skijališta Les Menuires – St. Martin, ili preći u susednu srednju dolini i skijališta Meribel i na kraju još u mondenski deo Courchevela i trećoj dolini.Pogodan je za bavljenje svim zimskim sportovima. Nudi i bogate apres-ski sadržaje: tenis, fudbal, skvoš, stoni tenis, fitnes, saune, zabavni park za decu, bioskope…Sam Val Thorens je specifičan po tome što su po gotovo celom gradu napravljene uske, ograđene i snegom pokrivene staze koje idu paraleleno sa ulicama i koje skijašima omogučavaju šetnju gradom na skijama. Celo naselje je pešačka zona koja pruža raznolike mogućnosti za uživanje posle skijanja.

Livigno je jedna od najvećih i najviših skijaških regija u Italiji. Nastao je od tri sela koja su se vremenom spojila u jedinstvenu celinu, duž četiri kilometra dugačkog puta. Ovo izrazito skijaško mesto nalazi se u neposrednoj blizini švajcarske granice i St. Moritzaokruženo je sa obe strane padinama na kojima se prostire 115 km skijaških staza. Zahvaljujući nadmorskoj visini od 1.816 m, Livinjo ima dovoljno snega tokom cele zimske sezone, ali je uprkos tome opremljen mašinama za proizvodnju snega na više od 80% staza.Za decu su tu snežni parkovi sa toboganima od snega, ski-škole i raznovrsna animacija i takmičenja.
Osim skijanja, dobra je ponuda i sadržaja zabavnog karaktera – lokala, restorana, karaoke barova i diskoteka. Treba znati i da Livinjo ima bescarinski status, pa se u gradu nalazi oko 200 duti-free prodavnica.

Bansko 2021 cenovnik br.14

Borovec 2021. cenovnik br. 8-1


Pamporovo 2021 cenovnik br. 7

Bansko SRETENJE 2021 cenovnik br.1

OVAJ ARANŽMAN SE NE MOŽE KORISTITI U SVRHU ZAMENSKOG PUTOVANJA!!!

... na Vama je samo da odaberete ...

Kursna lista

1 €
117,5918
25.01.2021.
Banca Intesa letovanje 2015

Pretraga

BAITA ALTEA

BAITA ALTEA

Livigno 2020. Cele sezone Pitajte eksperte gde skijaju ove zime!!! LIVIGNO – ITALIJA 2020. ...

BAITA DAMIANO

BAITA DAMIANO

Livigno 2020. Cele sezone Pitajte eksperte gde skijaju ove zime!!! LIVIGNO – ITALIJA 2020. ...

BAITA CECILIA

BAITA CECILIA

Livigno 2020. Cele sezone Pitajte eksperte gde skijaju ove zime!!! LIVIGNO – ITALIJA 2020. ...

BAITA NICOLÒ

BAITA NICOLÒ

Livigno 2020. Cele sezone Pitajte eksperte gde skijaju ove zime!!! LIVIGNO – ITALIJA 2020. ...