bansko-zimovanje-bugarska-skijanje

Bansko

Živopisi planinski grad Bansko se nalazi na jednom od najlepših mesta u južnoj Bugarskoj – na obroncima planine PirinUNESCO-ve Svetske prirodne baštine, između planine Rila i Rodopi. Tokom poslednje decenije, grad je postao moderan zimski centar i omiljena destinacija za odmor i za same stanovnike Bugarske, kao i za mnoge druge turiste. Njegova slava se proširila daleko izvan granica zemlje.Bansko je poznat po novom i dobro organizovanom ski centru, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 936 metara. Najviša tačka je 2.600 metara, a najniža 990 metara. To je nesumnjivo najveći savremeni skijaški centar svih bugarskih i balkanskih zemalja. Bansko je izgrađen od austrijskih stručnjaka, po najnovijim tehnologijama. bansko zimovanje bugarska; bansko zimovanje ; bansko zimovanje 

Prosek januarske temperature se kreće od +1°C do +9°C, na planinama od 0°C do -16°C. Dubina snega, koji je od decembra do maja, je i do 2 metra. Njegov kvalitet je izuzetan. Zahvaljujući planini alpske klime, sezona u ski centru Bansko počinje u decembru, a završava se gotovo u maju. To je raj za ljubitelje zimskih sportova na samo 4-6 sati vožnje od Niša  od Niša do Banskog 306km od Kruševca 370km, od Kragujevaca 437km, od Beograda 565km i od Novog Sada 649km

Liftovi u Banskom
Centar ima modernih liftova: 1 zatvoreni ( osam Gondola ), 8 žičara, 6 ski liftova i nekoliko ski liftova za decu.
Staze u Banskom
Ukupna dužina staza je oko 65 km. Uslovi za skijanje u Banskom su izuzetni. Pirin ima dva vrha, od kojih je viši na preko 2.900 metara. Oni se nalaze na padinama za skijaše i snoubordere svih nivoa, od početnika do najiskusnijih, za sve kategorije složenosti – glavna staza Tomba, Bunderitza i Tsirna mogila (Ctzurna Mogila) – za profesionalce.
Romantika i snežna bajka
Bansko – raj ne samo za ljubitelje zimskih sportova. Osetite se savršeno, kao kod kuće i odmorite se i opustite.

COVID SAFE HOTELI!

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da naše klijente dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i njihov novac. U ponudi agencije, u buduće, nalaziće se samo objekti koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19. Kako bi zaštitili novac naših klijenata, pokrenuli smo program “COVID SAFE HOTEL”.

Šta podrazmeva program COVID SAFE HOTEL?
1. Navedena oznaka garantuje da hotel posluje u skladu sa preporukama zdravstvene struke za suzbijanje širenja pandemije.
2. U slučaju da klijent, do 24 h pre početka realizacije putovanja, oboli od virusa COVID-19, gartantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.
3. Ukoliko klijent, do 01.12.2020. godine, iz bilo kog razloga (gubitak posla, nemogućnost dobijanja godišnjeg odmora, zdravstveni razlozi itd.) želi da otkaže aranžman, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

NAPOMENA: od trenutka otkaza aranžmana, u roku od 7 dana, klijenti su u obavezi da agenciji dostave PCR test pozitivan na COVID-19, kako bi stekli pravo na povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

Bansko 2021 cenovnik br.14

Bansko SRETENJE 2021 cenovnik br.1

OVAJ ARANŽMAN SE NE MOŽE KORISTITI U SVRHU ZAMENSKOG PUTOVANJA!!!

... na Vama je samo da odaberete ...

Kursna lista

1 €
117,5918
25.01.2021.
Banca Intesa letovanje 2015

Pretraga