Evropski gradovi

Upoznajte najlepše gradove Evrope, njene metropole i kulturne prestonice: Pariz, grad ljubavi, romantike i umetnosti; Rim, večiti grad; Beč, carski grad na “lepom, plavom Dunavu”; Prag, jedan od najlepših evropskih gradova; prelepi Drezden… Tu su i nezaobilazna Varšava, Budimešta, Venecija, Milano, Firenca, Lisabon, Barselona, Amsterdam, London, Moskva, Sankt Petersburg i Istanbul. Nudimo Vam da posetite i Činkvetere, bajkoviti, živopisni italijanski gradić na strmim liticama ligurijske rivijere, šarmantni Ohrid, Sarajevo i Tiranu.

Putovanja Evropski gradovi avionom
Organizujemo individualna putovanja i aranžmane, kao i vikend putovanja i izlete u evropske gradove, u proleće i leto 2024. Odaberite sami datum kad želite da putujete na određenu destinaciju, a mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije koje želite da posetite. Pogledajte našu ponudu:

Evropski Gradovi Putovanja. Vikend Putovanja Evropski Gradovi 2024. Evropske Metropole Aranzmani. Vikend Putovanja Evropa.