Altamar Hotel

Altamar Hotel

Evia - LETO 2020, Grčka, Leto 2020

Altamar hotel – LETO 2020

LETO 2020 U PRODAJI!

Hotel Altamar se nalazi na mirnoj lokaciji u primorskom odmaralištu Pefki (bor na grčkom) na ostrvu Evija. Objekat je udaljen 500 metara od šljunkovite plaže, a za 2 sata vožnje stiže se do Atine. U središtu hotela gostima je na raspolaganju bazen sa barom. Pefki je omiljeno odmaralište na Eviji sa kristalno čistom vodom idealnom za plivanje. Do peščane plaže ima 4 km. Odavde možete trajektom „flying dolphin“ posetiti ostrva Skopelos, Skijatos i Alonisos.
Iz svih soba u hotelu Altamar se pruža opuštajući pogled na more i na prostor oko bazena. 
Hotelski sadržaji: Recepcija (24 h), bašta, internet, parking, room service, spoljašnji bazen, bar na bazenu, ležaljke i suncobrani na bazenu.

U sobama: klima, televizor, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, tuš, fen, mini bar (uz doplatu na licu mesta), balkon/terasa.

Dvokrevetne i trokrevetne sobe: francuski ležaj i sofa.

Family Room: francuski ležaj i sofa na razvlačenje za dvoje.

FIRST MINUTE POPUSTI!

-20% POPUSTA za rezervacije napravljene do 31.03.2020., za termine boravka do 07.07. za sve tipove soba i uslugu noćenja sa doručkom i polupansiona, i -15% POPUSTA za uslugu punog pansiona. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije, 30% do 05.04.2020., ostatak najkasnije 15 dana pred put.

-20% POPUSTA za rezervacije napravljene do 31.03.2020., za termine boravka od 09.09.-30.09. za sve tipove soba i uslugu noćenja sa doručkom i polupansiona, i -15% POPUSTA za uslugu punog pansiona. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije, 30% do 05.04.2020., ostatak najkasnije 15 dana pred put.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 • Altamar hotel 3* – Evia  Leto 2020
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

   

  01/06-07/07

  08/07-08/09

  09/09-30/09

  Dvokrevetna soba 2 – 2 osobe noćenje,
  doručak
  28 37 25
  Trokrevetna soba 3 – 3 cena po sobi noćenje,
  doručak
  62 80 56
  Porodična soba 4 – 4 cena po sobi noćenje,
  doručak
  68 87 62
  Doplata za polupansion- odrasli
  doručak,
  večera
  13
  13
  13
  Doplata za polupansion- deca od 2-11,99 god doručak,
  večera
  8
  8
  8
  Doplata za pun pansion- odrasli doručak,
  ručak,
  večera
  26
  26
  26
  Doplata za pun pansion- deca od 2-11,99 god doručak,
  ručak,
  večera
  15
  15
  15

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  NAPOMENE:
  *Cene su izražene u evrima po SOBI dnevno, sem za dvokrevetnu sobu gde je po osobi dnevno
  *Klima je uključena u cenu.
  *Wi-fi je u ceni.
  *Usluga u hotelu je  na bazi švedskog stola.

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

   

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.