Apollon Hotel – Krit (Agios Nikolaos)

Apollon Hotel – Krit (Agios Nikolaos)

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Krit - LETO 2020

Apollon Hotel 3* – Krit (Agios Nikolaos)

Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Max.š{irina ostrva je 60 km a max. dužina jje 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala, i dužine od 1046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu iima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Heraklion.

Lasithi (Lassíthi) regija na krajnjem istoku, je najmanje planinsko područje Krita, gdje stanovništvo živi u četiri polu-urbana središta: Agios Nikolaos, Ierapetra, Sitia i Neapoli. Najveća šuma plami –  Vai, zaliv Mirabelo, vetrenjače na platou Lasiti, plaže sa kristalnom vodom, lepi gradovi i luksuzna hotelska naselja  čine prilično fascinantan ambijent za odmor i avanturu.

Destinacija: Agios Nikolaos, KRIT, GRČKA
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Polupansion

Usluga: Polupansion (doručak/večera  – švedski sto – samoposluženje)
Lokacija: Hotel se nalazi u centru mesta Agios Nikolaos, 250m od marine i na oko 900m od jezera Vulismeni. Amos plaža nagrađena plavom zastavicom udaljena je 100m, Kitroplatia plaza na oko 700m, Vulisma oko 1km a Almiros plaza 1,3km. Elunda se nalazi na svega 9km od hotela, Jerapetra na Libijskom moru na oko 30km a aerodrom Heraklion na 60km od hotela.
Hotelski sadržaj: bašta, mali bazen, recepcija, bar, klima, restoran, internet. Hotel je kompletno renoviran za sezonu 2020.
Sobe: kupatilo, terasa, klima uređaj(besplatno), SAT TV, telefon, frižider, Wi-Fi (besplatno).
Napomena: Slike hotela su kompjuterski obradjene jer je renovniranje u toku zima/proleće 2019/2020.

 

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja Licenca OTP BR.138/2010.
 Turisticka agencija  „SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

 

... na Vama je samo da odaberete ...