Asterion Hotel & Suites – Krit (Platanias)

Asterion Hotel & Suites – Krit (Platanias)

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Krit - LETO 2020

Asterion Hotel & Suites 5* – Krit (Platanias)

Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Max.š{irina ostrva je 60 km a max. dužina jje 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala, i dužine od 1046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu iima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Heraklion.

U regiji Hanja, na zapadnoj strani ostva, dominiraju impresivne Bele Planine (eng.White Mountains; gr. Lefka Ori) i poznati Nacionalni park. Regija Hanja omogućava turističke usluge i aktivnosti svih vrsta, koje zadovoljavaju sve izbore. Čarobne peščane plaže Balos, Elafonisi su u ovoj regiji.

Destinacija: Platanias, KRIT, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak –švedski sto – samoposluženje)
Lokacija: smešten je na peščanoj plaži u okolini mesta Platanias, u regiji Hanje. Udaljen je 1km od mesta Maleme, 3km od mesta Platanias i 15km od grada Hanje. Od aerodroma je udaljen 27km.
Hotelski sadržaj: recepcija, 2 restorana, taverna, 2 bara, bazen, spa centar,teretana, dečija igraonica, mini klub, mini market, Wi-Fi besplatno u javnim prostorijama, parking.
Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, telefon, sef (besplatno), mini-bar, Wi-Fi, fen, balkon/terasa.

 

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja Licenca OTP BR.138/2010.
Turisticka agencija  „SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

... na Vama je samo da odaberete ...