Atrium Hotel

Atrium Hotel

Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Atrium Hotel 4*- Potos, Tasos

LETO 2020  U PRODAJI!!!

Atrium Hotel 4* nalazi se na prvoj liniji do mora (peščana plaža). Izgrađen u tradicionalnom arhitektonskom stilu. Jedinstveni dizajn, zelena površina, bazen, komforne sobe, restoran, taverna, barovi, internet, odlična usluga.
Lokacija – Nalazi se u južnom delu ostrva, u blizini živopisnog mesta Potos. 30 km od luke Prinu, 45 km od luke Limenas, 47 km od aerodroma „Megas Alekandros“ u Kavali.
Sadržaj hotela: parking, room servis, teretana, sauna, bazen, igralište za decu, bar pored bazena, restoran, taverna, sportovi na vodi, ronjenje, stoni tenis.
Ukupno 44 sobe: Doubles (~20 m2), Family Rooms (~35-40 m2).
U sobama: klima, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, sef, kupatilo (kada/tuš), fen, balkon/terasa.
Double Room – francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta.
Family Rooms – porodične sobe u stilu mezonete sa 2 kupatila na 2 etaže (francuski ležaj i 2 odvojena kreveta) ili soba sa dve prostorije sa 1 kupatilom, francuskim ležajem i 2 odvojena kreveta.
 Tip dodatnog ležaja – standardno/na rasklapanje.

 

 • Atrium Hotel 4* – Potos, Tasos, leto 2020 u prodaji
  Tip smeštaja Usluga 01/06-30/06
  12/09-30/09
  01/07-24/07
  22/08-11/09
  25/07-21/08
  Dvokrevetna soba  2–3 osobe polupansion 72 83 102
  3. odrasla osoba polupansion -30% -30% -30%
  1. dete 0 – 2,99 god polupansion GRATIS GRATIS GRATIS
  1. dete 3 – 11,99 god polupansion -50% -50% -50%
  Porodični Suite ili mezoneta 2-4 osobe
  (cena po sobi)
  polupansion 223 264 323

  NAPOMENE:
  * Cene su izražene u evrima po osobi po danu, osim u porodičnom Suite i Mezoneti gde su cene po sobi.
  * Usluga u hotelu je polupansion (švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela).  
  * Wi Fi internet – besplatan u celom hotelu
  * Sef u sobi – besplatno
  * Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

... na Vama je samo da odaberete ...