Blue Lagoon Princess Hotel

Blue Lagoon Princess Hotel

Grčka, Halkidiki, Sitonija hoteli 2020

Blue Lagoon grupa sa ponosom predstavlja novi hotel Blue Lagoon Princess 5* luksuzno opremljenog i smeštenog na plaži u mestu Kalives, u zalivu Toroneos, između prvog i drugog prsta Halkidikija. 

LETO 2020 

Hotel Blue Lagoon Princess nudi sve što će sofisticirani turisti poželeti, luksuz i udobnost, nekoliko bazena i spa centar, animacije za decu i razne vrste sportova. 

Sadržaj hotela Blue Lagoon Princess
Prilagođeno osobama sa invaliditetom, internet wifi, služba za pranje veša, mini market, parking, restoran, taverna, bar, bar na plaži, bar na bazenu, uživo muzika, sopstvena plaža, ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu, dečiji bazen, mini klub za decu, igralište za decu, teren za košarku, odbojku, bilijar, teretana, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, stoni tenis, teren za tenis, joga 

U sobama: individualna klima, SAT TV, telefon, mini frižider, kupatilo/tuš, fen, bade mantili i papuče, sef, Wi-Fi internet, set za kafu/čaj, balkon/terasa.
Τwin Room- 2 odvojena ležaja i sofa.
Junior Suite- Dnevni boravak sa kliznim vratima – spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 odvojena ležaja, sofa.
Suite- Odvojen dnevni boravak sa kliznim vratima – spavaća soba sa francuskim ležajem, sofa i fotelja – na razvlačenje. Aparat za espresso kafu.

FIRST MINUTE POPUSTI!

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.10.2019.-30.04.2020. za sve period boravka . Nacin placanja 40% prilikom rezervacije,jos 30% do 05.05.2020.,a ostatak najkasnije do 15 dana pre pocetka putovanja.

Za boravak u hotelu manji od 5 noci, postoji doplata od 20% ( na ukupnu cenu pri rezervaciji )
Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 • HOTEL BLUE LAGOON PRINCESS 5* LETO 2020  
  Tip sobe Usluga 15/05-04/06
  18/09-01/10
  05/06-02/07
  04/09-17/09
  03/07-23/07
  28/08-03/09
  24/07-27/08
  Dvokrevetna soba  2-3 all inclusive 119 141 149 179
  Treća odrasla osoba  all inclusive -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete do 12,99 god all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Dvokrevetna soba pogled more 2-3 all inclusive 124 147 156 186
  Treća odrasla osoba  all inclusive -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete do 12,99 god all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Dvokrevetna soba pogled more (djakuzi)2-3 all inclusive 134 158 167 197
  Treća odrasla osoba all inclusive -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete do 12,99 all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Suite 2-5 all inclusive 185 218 230 272
  Treća odrasla osoba all inclusive 185 218 230 272
  Jedno dete do 12,99 all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Drugo i  trece  dete 2-12,99 god all inclusive -50% -50% -50% -50%

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u eur po osobi po danu
  *Usluga u hotelu je all inclusive
  *Klima je uračunata u cenu
  *Wi-Fi je uračunat u cenu
  *Sef je uračunat u cenu
  *Ležaljke i suncobrani na plaži i kraj bazena su bez doplate.
  Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce

   Ovde možete preuzeti  Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • ARANŽMAN OBUHVATA: Smeštaj u hotelu/hotel app na bazi odabrane usluge u objektu, usluge predstavnika agencije i organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:   prevoz, međ. zdravstevno osiguranje i individualne troškove.

   

  POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur, i ostatak duga je u eur. Uplaćeni iznos ne podleže promeni.

  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene. Rezervacije se rade „na upit“ uz depozit putnika, u roku od 48h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.