Dore Hotel – Krit (Agia Marina)

Dore Hotel – Krit (Agia Marina)

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Krit - LETO 2020

Dore Hotel 4* – Krit (Agia Marina) 

Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Max.š{irina ostrva je 60 km a max. dužina jje 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala, i dužine od 1046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu iima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Heraklion.

U regiji Hanja, na zapadnoj strani ostva, dominiraju impresivne Bele Planine (eng.White Mountains; gr. Lefka Ori) i poznati Nacionalni park. Regija Hanja  omogućava turističke usluge i aktivnosti svih vrsta, koje zadovoljavaju sve izbore. Čarobne peščane plaže Balos, Elafonisi su u ovoj regiji.

Destinacija: Agia Marina, KRIT, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Sve uključeno

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto-samoposluženje, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).
Lokacija: nalazi se u centru mesta Agia Marine na 150m od plaže, na 10km od grada Hanja i 31km od aerodroma.
Sadržaji: Recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bilijar, stoni tenis, Wi-Fi (besplatno), peškiri za plažu uz depozit, parking.
Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, telefon, mini frižider, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi (besplatno), sef (besplatno), fen, balkon/terasa.

Koncept All Inclusive

 

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja Licenca OTP BR.138/2010.
Turisticka agencija  „SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

... na Vama je samo da odaberete ...