Fontana hotel

Fontana hotel

Srbija

Hotel “FONTANA” se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne sastanke i sportske susrete. Bogati sadržaji hotela u kombinaciji sa atrakcijama kraljice srpskih banja, učiniće Vaš odmor jedinstvenim iskustvom. Hotel u svom sastavu ima restoran I konferencijsku salu, lobby bar, wellness I spa centar

SOBE

Superior sobe, modernog dizajna, u kojima je sve podređeno Vašem uživanju, pružiće Vam nezaboravno iskustvo čak i u periodima odmora. Sve sobe opremljene su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom i sefovima u svakoj smeštajnoj jedinici

APARTMANI

Superior apartmani sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, idealan su izbor za porodice sa decom ili goste koji žele veći komfor tokom boravka. Dnevna i spavaća soba poseduju LCD televizore sa preko 70 kanala, a dnevno osvetljenje u obe prostorije stvara prijatnu atmosferu, za ugodan odmor.

Wellness & Spa centar, zajedno sa fitness centrom I zatvorenim bazenom prostire se na 820 m2, idealno je mesto za odmor i opuštanje od svakodnevnice. Ambijent Wellness & Spa centra kreiran je da udovolji svim Vašim čulima. Odmorite se od stalnih obaveza i priuštite sebi mir i uživanje u zatvorenom bazenu tokom cele godine.
 • cene vaze u periodu od 03.01-15.03.2019

  Superior pun pansion polupansion nocenje /dorucak
  1/1 8.200 7.700 7.200
  1/2 5.800 5.300 4.800

  Cene su izrazene po osobi dnevno

   

   

    1/1 1/2
  standard apartman 8.300 11.500
  superior apartman 9.800 13.000
  premier apartman 12.300 15.500

  -Cene su izrazene po osobi dnevno na bazi nocenje dorucak

  -doplata za svaku sledecu osobu u apartmanu je 3000 dinara po osobi dnevno

  doplata za rucak je 500 dinara po osobi dnevno. Doplata za veceru je 500 dinara po osobi dnevno

  Popusti za decu:

  -deca do 7 godina GRATIS, ukoliko koriste zajednicki lezaj

  deca od 2-12 godina ukoliko koriste zajednicki lezaj ostvaruju 50% popusta od cene

  deca od 2-12 godina ukoliko koriste poseban lezaj ostvaruju popust od 30%  od cene

  CENA NE UKLJUČUJE:

  Boravišna taksa i osiguranje su dodatni trošak u iznosu od 130 din.po osobi I danu

  -individualne I ostale nepomenute troškove

  -na destinaciji ne postoji predstavnik agencija, za sve probleme putnici se mogu obatiti agencija putem telefona ili maila.

  .

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici soleazur.rs. Agencija ne utiče I ne može uticati na dodelu soba. Svi posebni zahtevi (spratnost, pogled I slično), ukoliko nisu cenovno odvojeni, biće prosledjeni hotelu prilikom rezervacije, ali se ne garantuju.

  Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

  U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine

  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

  Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

   

  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja I NAPOMENE (koje su sastavni deo ovog programa). Organizator putovanja je Turistička agencija Sole Azur, licenca OTP br. 27/2016 (ex 142/2010). Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Sole Azur uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu i NAPOMENE. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

   

  PRIJATAN ODMOR ŽELI VAM T.A. “ SOLE AZUR”

   

   

 • PLAĆANJE: Cene su iskazane u dinarima I plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

  *Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska. 

  *Kreditnim karticama BANKE INTESA  na 6 rata bez kamate

  U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

 

... na Vama je samo da odaberete ...