Hotel Grand Bleu

Hotel Grand Bleu

Evia - LETO 2020, Grčka

Grand Bleu 3,5*  Eretria, Evia 

LETO 2020 U PRODAJI!

Predivna kombinacija kristalno plave vode mora Evie sa zelenim baštama, pomoćiće da se odmorite I uživate. Raznovrsna i ukusna internacionalna i Grčka kuhinja će Vas očarati.

Grand Bleu 3,5* je udaljen 110 km od aerodroma u Atini. Vrlo brzo se do hotela stiže I kopnom, preko novoizgrađenog mosta koji povezuje kopno sa ostrvom.  Hotel se nalazi 2 km od grada Eretria.
Hotel ima glavnu zgradu sa 96 soba I 3 apartmana, kao I 75 dodatnih soba podeljenih u 6 manjih dvospratnih zgrada. 11 od tih soba su vile (duplex apartmani sa unutrašnjim stepenicama, idealne za porodice). Sobe sa pogledom na more nalaze se samo u glavnoj zgradi. Sobe sa pogledom na baštu nalaze se ili u glavnoj zgradi ili u bungalovima. Porodične sobe nalaze se samo u bungalovima. 
Hotel nudi dosta usluga kao što su razni sportovi (košarka, tenis, odbojka na pesku, mini golf, streličarstvo, stoni tenis), wellness spa centar, animacija za goste u toku večeri, izvrsna grčka kuhinja, grčko veče I prijatno osoblje.
Sadržaj hotela: glavni restoran, taverna na plaži, bar na bazenu, bar na plaži, glavni bar, prostranu recepciju, privatnu plažu, bazene, besplatan wifi internet dostupan na recepciji, video igrice, bilijar, konferencijsku salu, amfiteatar, mini market, zlataru, disko, sportove na vodi (uz doplatu), čuvanje dece, mini klub za decu, služba za pranje veša, besplatan parking.
Sobe: kupatilo, fen za kosu, TV, sef, klima uređaj, frižider, telefon, balkon ili terasa, krevetac za bebu na upit.
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, sa mogućnošću doplate all inclusive usluge.

 

Upit za rezervaciju

 • GRAND BLEU  3,5* EVIA LETO 2020 u prodaji
  Tip sobe Usluga 21/04 – 05/06
  10/06 – 30/06
  01/09 – 31/10
  06/06 – 09/06
  01/07 – 31/08
  Dvokrevetna soba pogled bašta 2-3 osobe doručak,večera 43 55
  Treća odrasla osoba doručak,večera 17 22
  Dete do 1,99 god
  doručak,večera GRATIS
  GRATIS
  Dete od 2-5,99 god doručak,večera GRATIS GRATIS
  Dete od 6-11.99 god doručak,večera 17 20
  Dvokrevetna soba pogled more 2-3 doručak,večera 53 65
  Treća odrasla osoba doručak,večera 17 22
  Dete do 1,99 god doručak,večera GRATIS GRATIS
  Dete od 2-5,99 god doručak,večera GRATIS GRATIS
  Dete od 6-11.99 g doručak,večera 17 20
  Porodična soba 2-4 osobe
  doručak,večera 43 55
  dete do 1,99 god
  doručak,večera GRATIS
  GRATIS
  dete od 2-5,99 god
  doručak,večera GRATIS GRATIS
  dete od 6-11,99 god
  doručak,večera 17
  20
  Mezoneta – (max 6 osoba) doručak,večera 87 110
  3. i 4. odrasla osoba doručak,večera GRATIS GRATIS
  dete do 11,99 doručak,večera GRATIS GRATIS
  Doplata za all inclusive-odrasli
  ALL
  17
  19
  Doplata za all inclusive-deca od 6-11,99 god
  ALL
  11
  13

  Napomene:
  *Cene su izražene po osobi po danu
  *Svi obroci su na bazi samoposluživanja (švedski sto) i uključuju vino (belo ili crveno)
  * WiFi – dostupan kod recepcije

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Ovde možete preuzetiProgram putovanja hoteli 2020 Br.2  

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNE, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranžmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbeđivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći boravak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tranzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.