Hotel Aeolos Beach Resort 4*

Hotel Aeolos Beach Resort 4*

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2019, Krf - LETO 2019, Leto 2019

Hotel ,,Aeolos Beach Resort“ 

LETO 2019

Položaj: Aeolos Beach Resort je moderan hotel sagrađen u lokalnom arhitektonskom stilu. Smešten je u mirnom mestu Perama, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen cca. 8 km od aerodroma i 10 km od centra grada Krfa. Stanica lokalnog autobusa se nalazi isped glavnog ulaza hotela. Susedno ribarsko mesto Benitses udaljeno je samo 2,5 km.

U sobama: klima, SAT TV, mini frižider (flaša vode-po dolasku), pribor za pravljenje kafe/čaja, pribor za kupatilo, kada/tuš, fen, telefon i  Wi-Fi internet, sef (uz doplatu na licu mesta), balkon/terasa.

Double Bungalow GV/SV -Francuski ležaj i sofa na razvlačenje.
Double Rooms MB/SV-Francuski ležaj i kauč na razvlačenje.
 Superior Bungalow SV -Francuski ležaj i kauč na razvlačenje.
Deluxe Rooms SV– Francuski ležaj i kauč na razvlačenje, ventilator, bademantil i papuče, luksuzno kupatilo. Po dolasku – voće i flaša vina u sobi. 1 masaža – jednom za boravak, samo za odrasle.

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru; domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Sadržaj: 24h recepcija, lobi, menjačnica, TV sala, glavni restoran Almyra, restoran na plaži Zephyros, Lagoon bar pored bazena, bar na plaži, lobi bar, prodavnica, dečija stolica u restoranu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: bežični internet, vešeraj, rent a car, usluga lekara, čuvanje dece.

Plaža: pored hotela (na 100 m, kroz podzemni prolaz), peščana (ulaz u more – šljunkovit, mestimično kamenit).

Sport i zabava: 2 otvorena bazena (porodični i Lagoon), dečije igralište, dnevni i večernji zabavni prograni za odrasle i decu, 1 x nedeljno veče Grčkog folklora. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: teniski teren, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, aerobik.

Upit za rezervaciju
 • Hotel Aeolos Beach  Resort 4*-Perama, Krf, Leto 2019 
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  25/05-14/06
  21/09-27/09

   

  15/06-05/07
  31/08-20/09

  06/07-30/08

  Dvokrevetni  bungalov standard  pogled bašta 2-3 all inclusive 79 90 109
  3. odrasla osoba all inclusive -30% -30% -30%
  1 dete do 5,99 godina all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS
  1 dete od 6-11,99 godina all inclusive -50% -50% -50%
  Dvokrevetni bungalov standard  pogled more 2-3 all inclusive 83 595 115
  3. odrasla osoba all inclusive -30% -30% -30%
  1 dete do 5,99 godina all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS
  1 dete od 6-11,99 godina all inclusive -50% -50% -50%
  Dvokrevetna soba  pogled more u glavnoj zgradi 2-3 all inclusive 87 98 117
  3. odrasla osoba all inclusive -30% -30% -30%
  1 dete do 5,99 godina all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS
  1 dte od 6-11,99 godina all inclusive -50% -50% -50%
  Superior bungalov  pogled more 2-3 all inclusive 89 101 120
  3. odrasla osoba all inclusive -30% -30% -30%
  1 dete do 5,99 godina all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS
  1 dete od 6-11,99 godina all inclusive -50% -50% -50%
  Deluxe  soba pogled more 2-3 all inclusive 95 107 127
  3. odrasla osoba all inclusive -30% -30% -30%
  1 dete do 5,99 godina all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS
  1 dete od 6-11,99 godina all inclusive -50% -50% -50%

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).
  *Cene su po osobi po danu
  *Usluga je na bazi all inclusive (sve uključeno)
  *wi-fi je besplatan u okviru lobija i u sobama
  *Jedna besplatna 15minutna masaza tokom boravka za odrasle goste

  Ovde mozete preuzeti all inclusive koncept KONCEPT ALL INCLUSIVE U HOTELU AEOLOS

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.