Aethria – Limenas, Tasos

Aethria – Limenas, Tasos

Grčka, Leto 2020, Tasos hoteli 2020, Tasos Leto 2020

Aethria 3*- Limenas, Tasos

LETO 2020 U PRODAJI!

Jedinstveno ostrvo severne Grčke. Emerald od Egejskog, gde se prelepe koralne plaže susreću sa zelenim planinama prekrivene borovima, stvarajući izuzetan prizor. Ovaj hotel se nalazi u glavnom gradu Tasosa, Limenasu, sagrađen u vrtu ukupne površine 11.000 kvadratnih metara. Hotel Aethria je preuzeo svoje ime od drevnog imena Tasos. To znači „ostrvo sa predivnim vremenom i zdravom klimom“ , od kojih oba još uvek postoje.
Sadržaj hotela: bazen, bar pored bazena, recepciju sa sefovima (uz doplatu ), restoran za doručak, wi-fi Internet je dostupan u restoranu hotela (besplatno), teniski teren (uz doplatu na licu mesta), igralište za decu, sopstveni parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. U blizini hotela se nalaze prodavnice i taverne.
Smeštaj: U hotelu postoji 50 soba i sve su opremljene TWC sa fenom, A/C (uz doplatu na licu mesta), krevecom (na upit, bez doplate), TV-om, telefonom, malim frižiderom i terasom.
Standardne sobe su prostrane i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).
Usluga:  noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje). 

FIRST MINUTE POPUSTI!

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.10.2019-31.03.2020. za period boravka od 17.05.-15.06.2020. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije, 30% do 05.04.2020., a ostatak najkasnije do 15 dana pred put.

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.10.2019-31.03.2020. za period boravka od 11.09.-30.09.2020. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije, 30% do 05.04.2020., a ostatak najkasnije do 15 dana pred put.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju

 • AETHRIA 3* – Limenas, Tasos, LETO 2020 U PRODAJI
  Tip smeštaja Usluga 17/05-09/06
  11/09-30/09
  10/06-14/07
  01/09-10/09
  15/07-31/08
  Dvokrevetna soba (2-3 osobe) noćenje,
  doručak
  26 37 43
  Treća odrasla osoba noćenje,
  doručak
  -30% -30% -30%
  dete od 0-2.99 god noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS
  dete od 3-11.99 god noćenje,
  doručak
  -50%‚ -50% -50%

  Napomene:
  *Cene su izrazene u eurima po osobi dnevno.
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom-na bazi švedskog stola,samoposluživanje
  *WiFI internet na recepciji i u sobama
  *Korišćenje klima uređaja – uz doplatu na licu mesta 6e dnevno po sobi
  *Sef – uz doplatu 1.5e dnevno

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.