Alea Hotel & Suites

Alea Hotel & Suites

Grčka, Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Hotel ALEA HOTEL & SUITES Thasos – Leto 2020

LETO 2020 U PRODAJI!!!

Lokacija: Alea Hotel & Suites je novo izgrašeni moderni hotel, sa nekoliko jednospratnih ili dvospratnih zgrada, samo 850m od centra Skale Prinos. Nalazi se na imanju od 30,000m² na prelepoj peščanoj plaži koja se lagano spušta, nudeći pravi doživljaj odmora.

Sadržaj i usluge hotela: 24 sata otvorena recepcija, menjačnica, lift, wifi internet, internet cafe – uz doplatu, služba za pranje veša, mini market, parking, čuvanje dece – na upit, dečiji bazen, meni za decu, stolice za bebe, mini club za decu, igralište, animacijski brogram, bar na plaći, zabava uživo, bar na bazenu, TV sala, tretmani tela, hamam, masaže, manikir, sauna, depilacija, aerobik, odbojka na plaži, boćanje, pikado, soba za igrice, unutrašnji i spoljašnji bazen, stoni tenis, glavni restoran sa otvorenim delom za doručak i večeru, restoran na plaži, glavni bar, koktel bar sa terasom, bar kraj bazena, bar na plaži, otvoreni bazen (jedan sa đakuzijem), ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena (besplatno), iznajmljivanje peškira, zatvoreni bazen sa đakuzijem (uz doplatu), potpuno opremljen fitnes centar, spa sa saunom, hamamom, anti stress i opuštajućim tretmanima, masažama toplim kamenjem, salon lepote, stoni tenis, odbojka na plaži, mali fudbal, igrice, aerobik, dnevna i večernja animacija, recepcija, menjačnica, liftovi, 

Smeštaj: Sve sobe imaju individualni klima uređaj, krevetac za bebu – na upit, fen za kosu, grejanje, mini bar, sef, satelit TV, telefon, TV LCD

Superior sobe su veličine oko 24 m2 i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).

Junior suite su veličine ok 28 m2, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i sofa na rasklapanje).

Luxury suite su veličine oko 40 m2, nemenjene su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe i pomoćni ležaj). Imaju 2 kupatila.

Suite sa privatnim bazenom su veličine oko 40 m2, namenjene su za 2-4 osoba i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe i pomoćni ležaj). Imaju 2 kupatila (u jednom kupatilu se nalazi jacuzzi). Pored navedenih sadržaja imaju apartat za kafu/čaj, bade mantile i papuče, a na terasi imaju ležaljke. 

Usluga : polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje) uz mogućnost doplate za all inclusive

FIRST MINUTE POPUSTI!

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.02-30.04.2020. za sve periode boravka . Nacin placanja 30% prilikom rezervacije,jos 30% do 05.05.2020.,a ostatak najkasnije do 20 dana pre pocetka putovanja.

Cene u tabeli su bez popusta!

 

Upit za rezervaciju
 • Alea Hotel & Suites 4* -Skala Prinos – LETO 2020
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 21/05-10/06

  11/06-18/07

  25/08-24/09

  19/07-24/08

  Superior dvokrevetna soba (2-3 osobe) doručak,
  večera
  56 87 104
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
       -30%     -30% -30%

  Jedno dete 0-11.99 god

  doručak,
  večera
     GRATIS     GRATIS   GRATIS
  Junior Suite (2-4 osobe) doručak,
  večera
  69 98 119
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
       -30%       -30%   -30%
  Prvo dete 0-11.99 god I drugo dete do 1,99 doručak,
  večera
     GRATIS     GRATIS GRATIS
  Drugo dete od 2-11.99  god doručak,
  večera
        -50%       -50% -50%
  Executive  luxury suite
  (2-5 osoba)
  doručak,
  večera
  103 138 167
  Treća i četvrta odrasla osoba doručak,
  večera
      -30%     -30% -30%
  Prvo dete 0-11.99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Drugo dete 0-1.99 i treće  dete 0-1.99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Drugo dete 2-11.99 i treće  dete 3-11.99 god doručak,
  večera
     -50%    -50% -50%
  Junior suite (privatni bazen) 2-4 osobe doručak,
  večera
  94 127 148
  Prvo dete 0-11.99 i drugo dete 0-1.99 doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Drugo dete 2-11.99 god doručak,
  večera
  -50% -50% -50%
  Doplata za All Inclusive 
  Odrasli
  sve uključeno 22 22 22
  Doplata za All Inclusive 
  Deca 2-11.99 god
  sve uključeno 13 13 13

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).


  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno.
  *Dress code u restoranima je obavezan (i u glavnom i u a la carte restoranu)
  *Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje) uz mogućnost doplate za all inclusive   
  *Korišćenje klima uređaja uračunato u cenu
  *Sef u sobi – besplatno
  *Wi Fi internet  je besplatan 35h po 1 nedelji boravka, nakon toga se doplaćuje. 
  *Sobe imaju mini frižider
  *Svi zdravstveni i wellness programi se dodatno doplaćuju.       

    Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE,sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.