Hotel Alexandra Beach Spa Resort

Hotel Alexandra Beach Spa Resort

Grčka, Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Hotel ALEXANDRA BEACH  SPA RESORT Potos, Thasos, LETO 2020

LETO 2020 U PRODAJI!!!

Lokacija: Okružen s jedne strane zlatnim peskom a s druge, predivnom šumom, hotel Alexandra Beach ima čime da se pohvali. Izvanredna lokacija i duga lista sadržaja i usluga koje nudi, bi trebalo da stave ovaj hotel medju prve na vašoj listi. Osunčane terase i bašta koja okružuje bazen uz povremenu večernju animaciju, lokacija na samoj plaži, uz lak i brz pristup Potosu, neki su od razloga što je jedan od gostiju ovako prokomentarisao – „Kilometar peska. Prelepo plavo more. Letovalište ušuškano oko male luke. Nije ni čudo što je Potos tako popularan.”

Sadržaj hotela; Sastoji se od glavne zgrade i bungalova. Delimično renoviran 2018. Hotel ima sopstvenu plažu, recepciju, restoran, tavernu na plaži, tri bara, dva bazena, dečiji bazen, lift, doktor na poziv, igralište i mini klub decu od 4 do 12 godina, čuvanje dece(na upit) mini market, terene za tenis (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, odbojka na plaži, mini golf i mini fudbal (uz doplatu na licu mesta), teretanu (u Spa centru), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), parking… Od ostalih aktivnosti, tu su različiti vodeni sportovi, animacija – zabavni programi, grčko veče – jednom nedeljno. Hotel je ujedno i jedan od najboljih SPA centara (uz doplatu na licu mesta) na Tasosu. 

U sobama: klima, telefon, kupatilo (kada/tuš, telefon, fen), set za kupatilo, SAT TV (ruski kanal), radio, sef (uz doplatu na licu mesta), Wi-Fi internet, mini frižider/mini bar, opremljen balkon/terasa.
Standardne sobe su namenjene ze 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i sofa na razvalčenje).
Superior sobe imaju bočni pogled na more i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i sofa na razvalčenje).

Usluga : polupansion ili pun pansion.

FIRST MINUTE POPUSTI!

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.02-15.03.2020. za  sve periode boravka  Nacin placanja 30% prilikom rezervacije,jos 30% do 20.03.2020.,a ostatak najkasnije do 15 dana pre pocetka putovanja.

Dodatni popust

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene do 15.03.2020., za period boravka od 01.06.-30.06. i odnosi se na dvokrevetnu sobu sa zajedničkim bazenom.

Cene u tabeli su bez popusta!

 

Upit za rezervaciju
 • Alexandra Beach  Spa  RESORT4* – Potos – LETO 2020
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 01/06-30/06
  01/09-30/09
  01/07-31/07 01/08-31/08
  Dvokrevetna soba od 2-4 osobe doručak,
  večera
  74 87 112
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30%
  Dete do 1,99 god
  doručak,
  večera
  GRATIS
  GRATIS GRATIS
  Prvo dete od 2-11.99 god doručak,
  večera
      GRATIS     GRATIS     GRATIS
  Drugo dete od 2-11.99 godina doručak,
  večera
  -50% -50% -50%
  Superior dvokrevetna soba( bocni pogled more) 2-4 osobe doručak,
  večera
  85 102 127
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30%
  Dete do 1,99 god
  doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Prvo dete od 2-11.99 god doručak,
  večera
       GRATIS      GRATIS      GRATIS
  Drugo dete od 2-11.99 god doručak,
  večera
  -50% -50% -50%
  Deluxe dvokrevetna soba pogled basta
  doručak,
  večera
  85
  100
  129
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  -30%
  -30% -30%
  Dete do 1,99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Prvo dete od 2-11.99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Drugo dete od 2-11.99 god doručak,
  večera
  -50% -50% -50%
  Dvokrevetna soba sa zajedničkim bazenom 2-4 osobe
  doručak,
  večera
  96
  114
  146
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30%
  Dete do 1,99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Prvo dete od 2-11.99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Drugo dete od 2-11.99 god doručak,
  večera
  -50% -50% -50%
  Doplata za pun pansion – odrasli
  doručak,
  ručak,
  večera
  16
  16
  16
  Doplata za pun pansion – deca od 2-11,99 god
  doručak,
  ručak,
  večera
  8
  8
  8

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno
  *Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje) uz mogućnost doplate  za pun pansion (doručak,ručak,večera-švedski sto)
  *Korišćenje klima uređaja uračunato u cenu
  *WiFi internet – besplatno
  Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce
  * Suncobran i ležaljke – besplatno

    Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.