Hotel Alexandra Golden Boutique

Hotel Alexandra Golden Boutique

Grčka, Tasos - LETO 2020

Hotel ALEXANDRA GOLDEN BOUTIQUE 5* Skala Panagia, LETO 2020

LETO 2020 U PRODAJI!

Potpuno nov hotel sa modernom arhitekturom i vrhunskim komforom, ovaj hotel je namenjen odraslima (parovima). Svojim izgledom i uslugom “razmazice” i one najprobirljivije.

Lokacija: prvi luksuzni i kompletno novi boutique hotel na Tasosu, spreman da Vas u potpunosti razmazi svojim čarima i savršenom uslugom. Idealan je za one parove koji umeju da cene iskonsko uživanje. Nalazi se preko puta Golden Beach plaže.

Sadržaj hotela : parking, recepcija, restoran, room service, sauna, spa i wellness centar, wireless internet,đakuzi,fitnes centar…

Smestaj: sve sobe su sa  klimom, mini barom, sefom, SAT TV – om, fenom, telefonom, balkonom, bade mantilima…

Junior suite Moderan dizajn s toplom i elegantnom dekoracijom, kraljevski krevet (namenjen za dve osobe)
Junior suite privatan bazen Moderan dizajn s toplom i elegantnom dekoracijom , bračni krevet (namenjen za dve osobe)
Maisonete privatan bazen Udobne sobe s elegantnom dekoracijom, odvojeni dnevni boravak (dizajnirani za dve osobe)

Usluga : noćenje sa doručkom sa mogućnošću doplate za polupansion i ultra all inclusive.

HOTEL PRIMA ISKLJUČIVO GOSTE STARIJE OD 16 GODINA!

FIRST MINUTE POPUST!

-10% POPUSTA za rezervacije  napravljene od 01.02.-15.03.2020., za sve periode boravka, sve tipove soba i usluga. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije, 30% do 20.03.2020., ostatak najkasnije 15 dana pred put.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 •  

  Alexandra Golden Boutique 5*-Skala Panagia -LETO 2020
  TIP SMEŠTAJA USLUGA   20/05-07/06 08/06-06/07 07/07-28/07 29/07-24/08 25/08-22/09
  Junior suite pogled basta
  (max 2 osobe)

  noćenje
  doručak

          89

  103 111 136 107
  Junior suite pogled more
  (max 2 osobe)

  noćenje
  doručak
  94 108 118 143 113
  Junior suite (max 2 osobe)
  (privatni bazen), pogled basta
  noćenje
  doručak
  141 162 175 216 171
  Junior suite (max 2 osobe)
  (privatni bazen), pogled more
  noćenje
  doručak
  163 188 203 250 198
  Mezoneta (max 2 osobe)
  (privatni bazen), pogled more
  noćenje
  doručak
  182 214 231 279 224
  Doplata za polupansion doručak,
  večera
  29 29 29 29 29
  Doplata za ultra all inclusive sve uključeno 69 69 69 69 69

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u eurima po osobi dnevno.
  *doručak i ručak a la carte, a večera na bazi menija (5 vrsta jela) koji se narucuje veče pre 
  *Korišćenje klime je uračunato u cenu.
  *Wi-Fi-besplatno korišćenje u javnim delovima hotela . 

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.