Hotel Alkyonis

Hotel Alkyonis

Kassandra hoteli 2019

Hotel Alkyonis , Nea Kalikratia 2019, Grčka 2019

Hotel Alkyonis se nalazi u čuvenom letovalištu Nea Kalikratija, na predivnom poluostrvu Halkidiki. Ovaj hotel u ponudi ima udoban i moderan smeštaj na odličnoj lokaciji. Nalazi se u neposrednoj blizini centra grada i na samo 100 metara od plaže. Gosti mogu uživati u opuštajućem boravku i prijatnom ambijentu.

LETO 2019 !!! 

Hotel Alkyonis

Sve dobro opremljene hotelske sobe nude sopstveno kupatilo i raznovrsne moderne pogodnosti. Sve sobe imaju balkon ili terasu.
Hotel Alkyonis poseduje otvoreni bazen i bar kraj bazena u kome gosti mogu uživati.

Gosti mogu besplatno koristiti zatvoreni bazen i fitnes centar u obližnjem objektu.Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Gosti hotela imaju besplatan pristup Internetu u lobiju, restoranu i cafe bar-u.
Sve sobe imaju TWC, fen, terasu, A/C, SAT TV, telefon, mini bar, krevetac (na upit, bez doplate).  
Usluga u hotelu Alkyonis je noćenje s doručkom  – “švedski sto“ (samoposluživanje), uz mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive.Doručak se servira u hotelu Alkyonis. Večera se servira u hotelu Secret Paradise, gde se uz doplatu može koristiti i SPA (fitness, sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen i dva jacuzzi-ja), koji se nalazi na oko 350 metara od hotela. U hotelu postoji mogućnost doplate i za all inclusive – sve uključeno, “švedski sto“ (samoposluživanje) ili meni, hotel zadržava pravo odabira načina serviranja obroka. Ručak, večera i korišćenje SPA centra je u hotelu Secret Paradise.

Upit za rezervaciju
 • HOTEL ALKYONIS 2* – Nea Kalikratia, LETO 2019
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 30/04-31/05
  01/01-02/11
  01/06-13/06
  16/09-30/09
  14/06-30/06
  01/09-15/09
  01/07-31/08
  Standardna dvokrevetna soba 2-3 osobe noćenje,
  doručak
  25 29 35 41
  1 dete od 2 – 11,99 god (nema svoj ležaj) noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  1 dete od 2 – 11,99 god (ima svoj ležaj)
  noćenje,
  doručak
  12 12 12 12
  Dvokrevetna superior soba sa pogledom na more max 2 osobe
  noćenje,
  doručak
  30
  35
  42
  47
  Dvokrevetna soba sa pogledom na more max 2 osobe noćenje,
  doručak
  26 31 38 43
  Trokrevetna soba  3-3   noćenje,
  doručak
  22 27 33 36
  Doplata za polupansion-Odrasli doručak,
  večera
  13 13 14 14
  Doplata za polupansion -deca 2-11,99 godina doručak,
  večera
  11 11 11 11
  Doplata za All inclusive-Odrasli All inclusive 36 36 36 36
  Doplata za all inclusive -deca 2-11,99 godina All inclusive 27 27 27 27

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  * Klima uređaj uključen u cenu
  * Sef uz doplatu na licu mesta

  *Krevetac za bebu, na upit, besplatno korišćenje
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive ( obroci se služe u hotelu Secret Paradise, 20m od hotela Alkyonis ; obroci se mogu služiti i u hotelu Alkyonis s tim što u ovom slučaju neće biti švedski sto u pitanju)
  *Cene su izražene u evrima po osobi/dnevno  
  *Internet je uključen u cenu
  *Deca koja koriste ležaj u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi biće gratis samo na usluzi noćenja sa doručkom.

   Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2019                                                              

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbeđivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

  .