Alkyonis Hotel

Alkyonis Hotel

Kassandra hoteli 2020

Alkyonis Hotel 2* – Nea Kalikratia, Kasandra

LETO 2020 U PRODAJI

Alkyonis Hotel 2* se nalazi u čuvenom letovalištu Nea Kalikratija, na predivnom poluostrvu Halkidiki. Ovaj hotel u ponudi ima udoban i moderan smeštaj na odličnoj lokaciji. Nalazi se u neposrednoj blizini centra grada i na samo 100 metara od plaže. Gosti mogu uživati u opuštajućem boravku i prijatnom ambijentu.

Sve dobro opremljene hotelske sobe nude sopstveno kupatilo i raznovrsne moderne pogodnosti. Sve sobe imaju balkon ili terasu.
Hotel Alkyonis poseduje otvoreni bazen i bar kraj bazena u kome gosti mogu uživati.

Gosti mogu besplatno koristiti zatvoreni bazen i fitnes centar u obližnjem objektu.Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Gosti hotela imaju besplatan pristup Internetu u lobiju, restoranu i cafe bar-u.
Sve sobe imaju TWC, fen, terasu, A/C, SAT TV, telefon, mini bar, krevetac (na upit, bez doplate).  
Usluga u hotelu Alkyonis je noćenje s doručkom  – “švedski sto“ (samoposluživanje), uz mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive.Doručak se servira u hotelu Alkyonis. Večera se servira u hotelu Secret Paradise, gde se uz doplatu može koristiti i SPA (fitness, sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen i dva jacuzzi-ja), koji se nalazi na oko 350 metara od hotela. U hotelu postoji mogućnost doplate i za all inclusive – sve uključeno, “švedski sto“ (samoposluživanje) ili meni, hotel zadržava pravo odabira načina serviranja obroka. Ručak, večera i korišćenje SPA centra je u hotelu Secret Paradise.

Upit za rezervaciju

 • HOTEL ALKYONIS 2* – Nea Kalikratia, Kasandra, LETO 2020 U PRODAJI
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 17/04-20/04
  01/06-18/06

  21/09-30/09
  19/06-30/06
  01/09-20/09
  01/07-31/08
  Standardna dvokrevetna soba (2-3 osobe) noćenje,
  doručak
  29 36 41
  dete od 2 – 5,99 god (nema svoj ležaj) noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS
  dete od 6 – 11,99 god (ima svoj ležaj)
  noćenje,
  doručak
  12 12 12
  Standardna dvokrevetna soba pogled more
  (2-2 osobe)
  noćenje,
  doručak
  31 38 43
  Standardna trokrevetna soba  (3-3 osobe)   noćenje,
  doručak
  28 33 36
  Doplata za polupansion-Odrasli doručak,
  večera
  14 14 14
  Doplata za polupansion – deca 2-11,99 godina doručak,
  večera
  11 11 11
  Doplata za All inclusive – Odrasli All inclusive 38 38 38
  Doplata za all inclusive – deca 2-11,99 godina All inclusive 28 28 28

  NAPOMENE:
  *Cene su izražene u evrima po osobi/dnevno
  * Klima uređaj uključen u cenu
  * Sef uz doplatu na licu mesta

  *Krevetac za bebu, na upit, besplatno korišćenje
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive ( obroci se služe u hotelu Secret Paradise, 20m od hotela Alkyonis ; obroci se mogu služiti i u hotelu Alkyonis s tim što u ovom slučaju neće biti švedski sto u pitanju) 
  *Internet je uključen u cenu
  *Deca koja koriste ležaj u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi biće gratis samo na usluzi noćenja sa doručkom.

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

   Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2                                                      

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini)

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. bez kamate,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.