Hotel Belvedere -Benitses, Krf

Hotel Belvedere -Benitses, Krf

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2019, Krf - LETO 2019, Leto 2019

Hotel Belvedere-Benitses, Krf, Leto 2019

Leto 2019 U PRODAJI!!!

Hotel Belvedere se nalazi izmedju mesta Agios Ioannis Peristeron i 3km južno poznatijeg mesta Benitses, 15km od aerodroma. Autobuska stanica je ispred hotela.

Sadržaj: Hotel se sastoji od jedne zgrade sa 5 spratova i ukupno je 170 prekrasno opremljenih soba. Glavna hotelska zgrada ima dva krila (severno i južno) i 2 lifta: 24h recepcija, lobi sa barom, klima u javnim delovima hotela, prostorija za prtljag, vrt, sef na recepciji, privatni besplatni parking, pranje veša (uz doplatu), doktor na poziv (uz doplatu), renta car (uz doplatu), WI Fi internet, dečije igralište, otvoreni bazen, glavni restoran, bar, besplatne ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu…
Plaža: Mala peščano-šljunkovita plaža se nalazi preko ulice. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

U sobama: klima, SAT TV (ruski kanali), telefon, mini frižider, tuš, fen (na upit, na licu mesta), telefon, Wi-Fi internet , balkon/terasa. 2 odvojena ležaja. 

Dvokrevetna comfort: (~20 m2), 2 odvojena ležaja, namenjena za 2-4 osobe.
Standardne dvokrevetna sobe (20 m2): Renovirane 2016.g. , namenjene za 2-4 osobe.
Superior dvokrevetne sobe (25 m2) – prostrane sobe sa 2 odvojena kreveta i francuskim ležajem na razvlačenje. Renoviran 2016.g.

Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima, doručak je švedski sto, ručak i večera je meni i servira se. Na baru pored bazena se služe pića, kafa, čaj i sendviči, u odredjenim vremenskim intervalima.

 

 

 Upit za rezervaciju

 • Hotel Belvedere 3*-Benitsas,Krf- LETO 2019 
  TIP SMEŠTAJA USLUGA  

  20/05-26/06

  20/09-10/10

  27/06-20/07

  01/09/19/09

  21/07-31/08
  Dvokrevetna comfort soba 2-4 sve uključeno 40 50 66
  3.odrasla osoba sve uključeno -30% -30% -30%
   dete do 2,99 godine sve uključeno GRATIS GRATIS GRATIS
   dete od 3-12,99 godina sve uključeno 11 14 17
  Standard dvokrevetna soba 2-4 sve uključeno 47 57 75
  3.odrasla osoba sve uključeno -30% -30% -30%
  dete do 2,99 godine sve uključeno GRATIS GRATIS GRATIS
  dete od 3-12,99 godina sve uključeno 12 15 18
  drugo dete od 0-2.99 god sve uključeno GRATIS GRATIS GRATIS
  Superior dvokrevetna soba 2-4 sve uključeno 56 67 88
  3.odrasla osoba sve uključeno -30% -30% -30%
  dete do 2,99 godine sve uključeno GRATIS GRATIS GRATIS
  dete od 3-12,99godina sve uključeno 14 17 22
  drugo dete od 0-2.99 god sve uključeno GRATIS GRATIS GRATIS
  drugo dete od 3-12.99 god sve uključeno 14 17 22

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene se izražene u eur po osobi po danu
  *Usluga je all inclusive (švedski sto)
  *U dvokrevetnim comfort sobama i dvokrevetnim standardnim sobama mogu boraviti maksimalno 3 odrasle osobe ili 2odraslih i 2dece.
  * Sef na recepciji – besplatno
  * Klima u javnim prostorijama
  * WiFi u javnim prostorijama hotela – besplatan

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2019

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.