Hotel Elinotel Polis

Hotel Elinotel Polis

Grčka, Halkidiki, Kassandra hoteli 2020

HOTEL „ELINOTEL POLIS 3*“ – Leto 2020

LETO 2020 U PRODAJI!!!

Udoban i savremen mali hotel, odličnog položaja – u novijem delu Haniotija, tačnije 350 m od centra. Nudi svojim gostima sve pogodnosti mirnog odmora. Bar kraj malog bazena prijatno je mesto za odmor kako tokom dana tako i tokom večeri. Hotel je renoviran 2008 godine kada je dobio dodatnu zvezdicu pod okriljem lanca hotela „“Elinotels”. 

Sadržaj i usluge hotela: bazen, bazen za decu, lobi bar, restoran, bilijar, kafe, punkt sa sportovima na vodi na plaži…Ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 52 sobe. Sve imaju klima uređaj, SAT TV, telefonsku liniju, balkon ili terasu, sef (uz doplatu)
Standardna soba oko 19-22m2,renovirane 2010,maksimalno komforne,predvidjene za 2-3 odrasle osobe(francuski ležaj ili odvojeni kreveti) deca nisu dozvoljena za ovaj tip sobe
Superior room Ova porodična soba komforna može smestiti tri odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 dece, nudeći bazen pogled ili pogled na grad.
Porodična soba prostrane,sa krevetima na sprat,predvidjene za 2 odrasle osobe i 2 deteta
Usluga:  polupansion uz mogućnost za doplatu all inclusive  („sve uključeno“, samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

Udaljenost od plaže 300m 
Udaljenost od grada 0,50km 
Udaljenost od aerodroma 90km

Upit za rezervaciju

 •  

  Hotel ELINOTEL POLIS 3*- LETO 2020 
   TIP SMEŠTAJA Usluga

   

  23/05-18/06

   

  19/06-09/07

  10/07-23/07
  17/08-30/08

  24/07-16/08

  31/08-20/09

  21/9-18/10

  Dvokrevetna soba 
  (max 2-3 osobe)
  Doručak,
  večera
  31 48 61 66 41 25
  Jedno dete 0-1.99 god Doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Superior dvokrevetna 
  (max 2-3 osobe)
  Doručak,
  večera
  33 56 73 80 46 28
  Treća odrasla osoba Doručak,
  večera
  -60% -60% -60% -60%  -60%  -60%
  Jedno dete do 13,99 godina Doručak,
  večera
   GRATIS  GRATIS  GRATIS  GRATIS  GRATIS GRATIS
  Porodična soba 
  (max 2-4 osobe)
  Doručak,
  večera
  41 61 75 82 56 33
  Dete od 0-1.99 god i prvo dete od 2-13.99 god  Doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS  GRATIS GRATIS
  Drugo dete od 2-13,99 god Doručak,
  večera
  -80% -80% -80% -80%  -80%  -80% 
  Doplata ALL Inclusive
  ODRASLI
  Sve uključeno 17 17 17 17 17 17
  Doplata ALL Inclusive
  DECA (2-13.99 god)
  Sve uključeno 10 10 10 10 10 10

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno.  
  *Usluga u hotelu je polupansion uz mogućnost doplate za punpansion ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).
  *Wi-Fi internet-besplatan pored recepcije.
  *Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu.
  *Korišćenje sefa- besplatno

  *Krevetac za bebu – na upit, besplatno

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

  POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE,sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.