Hotel „Elios Holidays“ – Neo Klima

Hotel „Elios Holidays“ – Neo Klima

Grčka, Skopelos - LETO 2019

Hotel „Elios Holidays“ 3* – Neo Klima, Skopelos, Leto 2019

 Elios Holidays Hotel sa tri zvezdice udobno je smešten u mestu Neo Klima na zapadnoj obali ostrva Skopelos. Ovaj kompleks studija i apartmana sastoji se od 4 zgrade, a sagrađen je u skladu sa lokalnom arhitekturom, ušuškan među stablima guste borove šume, u potpuno prirodnom okruženju. 
Bazen u okviru kompleksa je idealno mesto za opuštanje i odmor. Takođe, najmlađi gosti imaju deo bazena namenjen baš za njih, kao i široko prostranstvo dvorišta gde se potpuno bezbedno i do mile volje mogu igrati.

Hotel Elios Holidays udaljen je svega 500 metara od peščano-šljunkovitih plaža Elios i Hovolo. Javni prevoz, čija se stanica nalazi ispred samog hotela, povezuje Nea Klimu sa obližnjim plažama Kastani i Milia, koje su postale poznate zahvaljujući filmu ‘’Mamma Mia’’. 

Studiji – Prostrani i lepo uređeni studiji u hotelu Elios Holiday idealni su kako za parove, tako i za manje porodice ili troje prijatelja koji žele da zajedno provedu letnji odmor. Ukupno postoji 42 studija i svi imaju terasu sa pogledom na baštu i okolne prelepe prirodne lepote.Studiji u svom sastavu imaju malu kuhinjicu sa frižiderom, klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, a tu je i zasebno kupatilo. Svim gostima na raspolaganju je i besplatan Wi-Fi internet, kako u holu hotela, tako i u sobama.

Apartmana u hotelu Elios Holiday ima ukupno 12, svi su sa ukusom opremljeni i imaju savremene sadržaje. Razlikuju se samo u pogledu svojih balkona. Jedni imaju direktan pogled na more, a drugi na našu baštu i okolne zelene pejzaže.Apartmane čine i mala kuhinjica, zasebna spavaća soba i privatno kupatilo. Od sadržaja tu su još i frižider, klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, a svim gostima na raspolaganju je i besplatan Wi-Fi internet, kako u holu hotela, tako i u sobama.

 

Upit za rezervaciju
 • HOTEL ELIOS HOLIDAYS 3*-Neo Klima,Skopelos,Leto 2019 USKORO
  Tip smeštaja Usluga 02/06-17/06
  10/09-30/09
  18/06-01/07
  27/08-09/09
  02/07-29/07 30/07-26/08
  Studio max 3 osobe noćenje,doručak 67 87 123 144
  Apartman 2-4 osobe pogled more ili bocni pogled mora noćenje,doručak 111 160 184 205
  Apartman 2-4 osobe,pogled basta noćenje,doručak 90 135 160 184
  5. odrasla osoba u app/dnevno  – na upit  noćenje,doručak 20 20 20 20
  Doplata za polupansion-odrasli doručak,večera                          16 eura po osobi dnevno
  Doplata za polupansion, deca 2-12 godina doručak,večera                           8 eura po osobi dnevno
  Doplata za all inclusive- odrasli All inclusive 23 eura po osobi dnevno
  Doplata za all inclusive deca 2-12 godina All inclusive 11 eura po osobi dnevno

  Cene su izražene u eurima po SOBI.
  Popust se ne odnosi na doplatu za polupansion ili all inclusive.
  Sef uračunat u cenu.
  Klima je uračunata u cenu.
  Doručak je na bazi švedskog stola(večera na bazi švedskog stola)
  WiFi internet u sobama-besplatno
  Parking

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  NAPOMENA: 

  1. Uz minimum 7 nocenja, odrasli i deca koji placaju smestaj imaju obezbedjene besplatne trajekt karte od Volosa /Kymi luke do Skopelosa. Deca i odrasli koji su besplatno u smestaju nemaju pravo na besplatne trajekt karte.
  2. Obezbedjen opust 15% za trajekt karte za odrasle , decu i vozila, bez obzira na broj noci i period boravka.
 • Program je radjen na bazi sopstvenog prevoza. Postoji mogucnost koriscenja avio prevoza do Skijatosa (na carter letu). Za detalje se raspitati u agenciji. 

 • ]Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnomkursu BANCA INTESA -AD BEOGRAD na dan uplate.
  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova
  gradjana do 15.12.2018. god. uz uvećanje ostatka aranžmana od 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate (isključivo u poslovnici TA Sole Azur)
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju. U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .