Hotel Eri Beach – Krit (Hersonisos)

Hotel Eri Beach – Krit (Hersonisos)

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Krit - LETO 2020

Hotel Eri Beach 4* – Krit (Hersonisos) 

Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Max.š{irina ostrva je 60 km a max. dužina jje 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala, i dužine od 1046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu iima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Heraklion.

Najveća i najgušće naseljena regija na ostrvu Krit je Heraklion. Smeštena slikovito između dva impozantne planinskih lanaca – Idi na zapadu i Dikti na istoku-Irakliona ima izuzetna arheološka blaga, značajnija obalska naselja, niz slikovitih sela, nepregledne doline s maslinjacima i vinogradima kao i najbolje organizovanu turističku infrastrukturu na Kritu. Jedinstveni spoj urbanog krajolika i prirodnih bogatstava čini regiju Irakliona privlačnom destinacijom.

Destinacija: Hersonisos, KRIT, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto-samoposluženje, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).
Lokacija: nalazi se na plaži, na 25km od aerodroma Heraklion i 1 km od centra Hersonisosa.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, 3 bara, 3 bazena od kojih 2 sa morskom vodom , vodeni tobogani, dečiji klub i igralište, animacija, teren za tenis, prodavnica, Wi-Fi besplatno u javnim prostorijama, parking.
Sobe: klima uređaj (u periodu 03.07.-31.08. besplatno), SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), frižider, ketler, fen, balkon/terasa.

Koncept All inclusive

 

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja Licenca OTP BR.138/2010.
Turisticka agencija  „SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

... na Vama je samo da odaberete ...