Hotel ILIO MARE

Hotel ILIO MARE

Grčka, Leto 2019, Tasos - LETO 2019

Hotel ILIO MARE Tasos, LETO 2019

LETO 2020 USKORO

Ovaj hotel sa 5 zvezdica ima 137 soba i apartmana, svaki nudi elegantan i luksuzan nameštaj i uživanje u izuzetnom pogledu na egzotične bašte ili plavo more.

Lokacija: Izvanredan hotel starijeg datuma, nalazi se nedaleko od letovališta i luke Skala Prinos (oko 2 kilometra) i na oko 18 kilometara od Limenasa, okružen zelenilom, na sopstvenoj plaži. Nalazi se na spisku najluksuznijih 100 hotela u Grčkoj. www.iliomare.gr

Sadrzaj hotela;  parking, bazen sa barom, dečiji bazen, recepcija, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), 2 restorana i tavernu, fitnes klub i teretanu (uz doplatu na licu mesta), teniski teren (uz doplatu na licu mesta), terena za odbojku na plaži, lobi bar, welness centar (za razne tretmane i masaže – uz doplatu na licu mesta), mini market, igralište i mini klub za decu… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit.

Smestaj: Sobe su opremljene A/C, SAT TV-om, imaju TWC, telefon, fen, sef (uz doplatu na licu mesta), krevetac (na upit, bez doplate), mini bar i terasu.

Standardne sobe gledaju na dvorište/maslinjake ili na more, veličine su oko 20m2 namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).

Superior sobe (junior suite – pogled na baštu) su veličine oko 40m2, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i sofa na rasklapanje).

Porodične sobe (family room) imaju pogled na baštu i namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 standardne sobe povezane vratime, imaju 2 kupatila.

Suite sa pogledom na baštu su veličine oko 60m2, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka  (sofa na rasklapanje) odvojenog kliznim vratima.

Suite sa pogledom na more su veličine oko 40 m2, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka  (sofa na rasklapanje) odvojenog zavesom.

Usluga: polupansion –“švedski sto” (samoposluživanje).

 

Upit za rezervaciju
 • Hotel ILIO MARE – Skala Prinos – LETO 2019 
  Tip Smeštaja Usluga

  01/05-10/06

  11/06/-10/07
  24/08-10/09

   

  11/07/-23/08

  11/09-24/09

  Dvokrevetna classic soba (2-3 osobe) doručak
  večera
  47 81 103 65
  Dete do 2 god doručak
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Dete od 2-12 god. doručak
  večera
  -50% -50% -50% -50%

  Dvokrevetna soba
  (pogled more)

  doručak
  večera
  54 86 114 73

  Dete do 2 god

  doručak
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

  Dete od 2-12 godina

  doručak
  večera
  -50% -50% -50% -50%

  Superior
  dvokrevetna soba

  doručak
  večera
  57 92 121 78

  Prvo dete i drugo dete 0-2 god

  doručak
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

  Prvo dete i drugo dete 2-12 god

  doručak
  večera
  -50% -50% -50% -50%

  Suite (pogled bašta)

  doručak
  večera
  81 138 168 107

  Treća odrasla osoba

  doručak
  večera
  -30% -30% -30% -30%

  Prvo dete i drugo dete 0-2 god

  doručak
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

  Prvo dete i drugo dete 2-12 god

  doručak
  večera
  -50% -50% -50% -50%

  Porodična soba

  doručak
  večera
  64

  114

  127 94

  Treća odrasla osoba

  doručak
  večera
  -30%

  -30%

  -30% -30%

  Prvo dete i drugo dete 0-2 god

  doručak
  večera
  GRATIS

  GRATIS

  GRATIS GRATIS

  Prvo dete i drugo dete 2-12 god

  doručak
  večera
  -50%

  -50%

  -50% -50%
  Junior Suite
  (bočni pogled more)
  doručak
  večera
  59 103 128 86
  Treća odrasla osoba doručak
  večera
  -30% -30% -30% -30%
  Prvo dete i drugo dete 0-2 god doručak
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Prvo dete i drugo dete 2-12 god doručak
  večera
  -50% -50% -50% -50%
  Suite
  (pogled na more)
  doručak
  večera
  74 126 146 101
  Treća odrasla osoba doručak
  večera
  -30% -30% -30% -30%
  Prvo dete i drugo dete 0-2 god doručak
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Prvo dete i drugo dete 2-12 god doručak
  večera
  -50% -50% -50% -50%

    Napomena:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).                                                     

  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno.
  *Usluga u hotelu je polupansion“švedski sto” (samoposluživanje)
  *Korišćenje klima uređaja uračunato u cenu.
  *WiFi internet – uključen u cenu
  *Sef u sobi – uključen u cenu
  *Krevetac na zahtev – uz doplatu
  *Mini  bar u sobama, uz doplatu 
  * Korišćenje ležaljki i suncobrana je uključeno u cenu. 
   

  Ovde možete preuzetiProgram putovanja hoteli 2019 -JUL

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.