Hotel Irida Aegean View 3*

Hotel Irida Aegean View 3*

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2019, Leto 2019, Skiatos - LETO 2019, Skijatos hoteli - LETO 2019

HOTEL IRIDA AEGEAN VIEW 3* , MEGALI AMMOS, SKIATOS 

LETO 2019 USKORO!!!  

Hotel HOTEL IRIDA AEGEAN VIEW 3* se nalazi na Megali Amos plaži u gradu Skijatosu .Sobe hotela pružaju jedinstven pogled na baštu i more u prilično atraktivnom okruženju. Za goste hotela postoji parking.Hotel nudi uslugu NOĆENJE SA DORUČKOM(na bazi švedskog stola-samoposluživanje)Sobe su opremljene klimom,WiFi-jem,frižiderom, fenom za kosu,TV-om,sefom.

Hotel je udaljen 100m od plaže, 1km od centra grada Skijatosa.

Odmor na Skiatosu je idealan za one koji vole uzbudljiv noćni život, šoping, pretrpane plaže i sjajnu zabavu. Tu je fantastičan niz restorana i taverni u svim gradovima i selima po ostrvu, a najbolji izbor je u glavnom gradu. Za one koji traže aktivan noćni život, grad Skiatos ih neće razočarati. Ovde ćete naći veliki izbor barova, kafića, taverni, restorana i noćnih klubova za sve ukuse.

 

Upit za rezervaciju
 • HOTEL IRIDA AEGEAN VIEW 3* , MEGALI AMMOS, SKIATOS LETO 2019 USKORO!
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 

  21/05-10/06

  21/09-30/09

  11/06-20/06

  21/06-15/07

  01/09-20/09

   

  16/07-31/08

  Dvokrevetna soba pogled more 2-2 (cena po sobi) noćenje, doručak 62 66 102 128

  Superior dvokrevetna soba pogled more (cena po osobi)
  2-3

  noćenje, doručak 36 40 56 75

  treca odrasla osoba

  noćenje,
  doručak
  12 12 12 12

  1.dete od 0-3,99 god

  noćenje, doručak GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

  dete od 4-12,99 godina

  noćenje,
  doručak
  6 6 6 6

  Suite pogled more 2-6 (cena po osobi)

  noćenje, doručak 55 57 70 89

  3. i 4 odrasla osoba

  noćenje, doručak 12 12 12 12

  1.2.3 i 4 dete od 4-12,99 god.

  noćenje, doručak 6 6 6 6

  dvoje dece od 0-3,99 god

  noćenje, doručak GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

  Porodična soba pogled more
  (cena po osobi) 2-4

  noćenje, doručak 42 45

  63

  79

  treca odrasla osoba ili jedno dete od 0-3,99 god

  noćenje, doručak GRATIS GRATIS

  GRATIS

  GRATIS

  drugo dete od 4-12,99 god

  nocenje, dorucak  6 6

  6

  6

   NAPOMENE:

  *Cene su izražene u eurima po osobi dnevno, osim kod standardne dvokrevetne SOBE gde su cene izražene po sobi dnevno.
  *Usluga je noćenje sa doručkom(švedski sto)
  *Klima je uračunata u cenu.
  *WiFi-besplatno.
  *Sef u sobama-besplatno.
  *Sobe imaju balkon ili terasu

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela

 • SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.