Hotel King Minos – Tolo

Hotel King Minos – Tolo

Grčka, Leto 2019, Tolo - Peloponez

Hotel King Minos 4*- Tolo, Peloponez, Leto 2019 

Leto 2019 USKORO!!!

HOTEL KING MINOS 4* se nalazi na samo 3 minuta laganog hoda od plaže. Hotel od sadržaja nudi teretanu, salu za konferencije I otvoreni bazen sa koga se pruža predivan panoramski pogled na zaliv Tolo.

Hotel se nalazi na izuzetnoj lokaciji, uneposrednoj blizini peščane plaže, sa panormaskim pogledom na ceo zaliv koji ostavlja bez daha

Hotel svojim gostima nudi i mogućnost rent-a-car, internet konekciju (Wi FI besplatno), Sef , Doktor (uz doplatu), servis za pranje veša, barove, bilijar salu, teretanu, saune i masaže

Hotel raspolaže standardnim sobama za smeštaj max 3 osobe. Sve sobe sadrže klima uređaj (besplatno korišćenje), internet u sobama (besplatno), Kupatilo sa tuš kabinom, mini frižider, mini bar, direktnu telefonsku liniju, TV sa satelitskim programom, balkon.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto, samoposluživanje), uz mogućnost doplate za polupansion.

Upit za rezervaciju
 • Tip smeštaja Usluga 11/04-30/06
  01/09-31/10

  01/07-31/07

  01/08-31/08
  Dvokrevetna soba – 2 osobe (cena po SOBI) noćenje,
  doručak
  73 85 96
  Dvokrevetna soba – 2 osobe (cena po SOBI)
  pogled more
  noćenje,
  doručak
  87 98 110
  Trokrevetna soba – 3 osobe (cena po SOBI) noćenje,
  doručak
  90 102 107
  Trokrevetna soba – 3 osobe (cena po SOBI)
  pogled more
  noćenje,
  doručak
  104 115 121
  Četvorokrevetna soba – 4 osobe (cena po SOBI) noćenje,
  doručak
  102 113 124
  Četvorokrevetna soba – 4 osobe (cena po SOBI)
  pogled more
  noćenje,
  doručak
  115 127 138
  Doplata za polupansion, u svim sobama po osobi/dnevno  doručak,
  večera
  16 16 16

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Napomene:
  *Cene su izražene u Eur, dnevno po SOBI
  *Korišćenje klime je uračunato u cenu
  *Wi-Fi internet je uračunat u cenu

   

  .

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNE, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je Turistička agencija Sole Azur, licenca OTP br. 27/2016 (ex 142/2010). Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Sole Azur uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu i OPŠTE NAPOMENE. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.