Hotel Korina

Hotel Korina

Grčka, Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Korina 3*- Skala Potamia , Tasos

LETO 2020 U PRODAJI!

Korina 3* se nalazi na samo 400m od poznate Golden beach plaže, 10km od najbliže luke i na samo 800m od centra letovališta. Savršeno je polazište za upoznavanje ostrva. Hotel poseduje 41 sobe i apartmane sa pogledom na bazen ili baštu koje pružaju savršen odmor.
Sadržaj hotela: Smešten u atraktivnom okruženju, hotel Korina ima lep bazen sa terasom za sunčanje i snek bar, u oblasti Skala Potamiasa. Nudi klimatizovane sobe sa balkonima i besplatnim bežičnim internetom, osvetljeni teniski teren i košarkaški teren. Bilijar i stoni tenis su vam takođe na raspolaganju.
Smeštaj : Uređene u vedrim bojama, sobe u hotelu Korina imaju pun mini-bar, satelitsku televiziju i sobni sef. Kupatila sadrže fen za kosu i tuš.
Dvokrevetne standardne sobe su sa balkonom i pogledom na bazen ili baštu, smeštene na 2. spratu.
Dvokrevetne superior sobe su sa privatnim balkonom, sa pogledom na mores, meštene na 2. spratu. Idealne za porodice.
Junior Suite poseduje dve prostrane sobe, jedna spavaća sa velikim bračnim krevetom i odvojenim prostorom sa pomoćnim ležajem gde se može smestiti dva deteta.
Lokacija: Hotel Korina se nalazi na samo 300 metara od čuvene Hrisi Amudije. Limenas, glavni grad i luka Tasosa, je udaljen 10 km. U okviru objekta možete koristiti besplatan privatni parking.

 

Upit za rezervaciju

 • KORINA 3* – SKALA POTAMIA, TASOS, LETO 2020 U PRODAJI 
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 01/06-20/06
  16/09-01/10
  21/06-15/07
  01/09-15/09
  16/07-31/08
  Dvokrevetna soba – pogled bašta
  (max 2 osobe)
  noćenje,
  doručak
  33 40 46
  Superior dvokrevetna soba –
  bočni pogled more (2-3 osobe)
  noćenje,
  doručak
  45 51 58
  Treća odrasla osoba noćenje,
  doručak 
  -30% -30% -30%
   Jedno dete 0-1.99 godina noćenje,
  doručak 
  Gratis Gratis Gratis
  Jedno dete 2-11.99 godina noćenje,
  doručak 

           -50%             

  -50% -50%
  Junior Suite – bočni pogled more
  (2-3 osobe)
  noćenje,
  doručak
  57 63 71
  Treća odrasla osoba noćenje,
  doručak 
  -30% -30% -30%
  Jedno dete 0-1.99 godina noćenje,
  doručak 
  Gratis Gratis Gratis
  Prvo dete 2-11.99 godina noćenje,
  doručak 
  -50% -50% -50%
  Drugo dete 2-11.99 godina noćenje,
  doručak 
  11 11 11

  Napomene:
  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno.                                                                                       
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).      
  *Korišćenje klima uređaja uračunato u cenu
  *WiFi internet -besplatno
  *Sef u sobi- uz doplatu 

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Ovde mozete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.