Hotel Majestic Spa **** – Laganas

Hotel Majestic Spa **** – Laganas

Zakintos - LETO 2019, Zakintos hoteli - LETO 2019

Hotel Majestic Spa **** nalazi se u centru mesta Laganas, i jedan je od najpopularnijih hotela na Mediteranu koji će Vam pružiti nezaboravan odmor. 

LETO 2019 USKORO!!!  

Hotel Majestic Spa **** nalazi se 400 m od peščane plaže u centru mesta Laganas, nedaleko od svih barova i noćnog života Laganasa. 7 km je udaljen od grada Zakintosa, 6 km od aerodroma. Hotelski kompleks se sastoji od 5 zgrada i ima ukupno 140 soba. 

Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, besplatan wi-fi internet, lift, bazen, dečiji bazen, snek bar pored bazena, lobi bar, zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, parno kupatilo, masaža, frizer, salon lepote, fitnes, igralište za decu, animacija, doktor (na poziv), parking.

Standardne sobe: klima uređaj (uz doplatu), SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini frižider, kupatilo, fen, balkon, površine oko 25 m2. U sobama su dva singl kreveta i pomoćni ležaj za treću osobu. 

Porodične sobe: površine oko 30m2 sa pogledom na bazen ili dvorište. U ovim sobama su francuski ili dva single kreveta sa sofom na razvlačenje.

Ishrana:  all inclusive – „sve uključeno“ doručak, ručak, večera – samoposluživanje (izbor više jela), topla i hladna užina, poslepodnevna konzumacija (čaj, filter kafa, mleko, topla čokolada), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

 

Upit za rezervaciju
 • Hotel Majestic Spa **** – Laganas, Zakintos, leto 2019 USKORO
  Tip smeštaja Usluga

  01/06-30/06

  01/09-30/09

  01/07-31/08
  Standard soba 2-3 all inclusive 64 76
  3. odrasla osoba all inclusive -30% -30%
  1. dete od 0 – 2,99 god all inclusive GRATIS GRATIS
  2. dete od 3 – 11,99 god all inclusive -50% -50%
  Porodična soba 2-4 all inclusive 64 76
  3. i 4. odrasla osoba all inclusive -30% -30%
  1. dete od 0 – 2,99 god all inclusive GRATIS GRATIS
  2. dete od 0 – 2,99 god all inclusive  -50%  -50% 
  1. I 2 dete od 3 – 11,99 god all inclusive -50% -50%

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  – Cene su izražene u evrima po osobi po danu
  – Usluga u hotelu je all inclusive na bazi švedskog stola (samoposluživanje)
  – Krevetac za bebu, na upit, besplatno korišćenje
  – Wifi internet se doplaćuje na licu mesta, 20 eura nedeljno
  – Klima se doplaćuje na licu mesta, 35 eura nedeljno
  – Korišćenje sefa se doplaćuje 15 eura nedeljno

   

   

  .

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

  .