Hotel MACEDON

Hotel MACEDON

Grčka, Leto 2019, Tasos - LETO 2019

Hotel MACEDON – Limenas, LETO 2019 

LETO 2020 USKORO

 

Lokacija: Vlasnici i osoblje hotela Makedonskog vam žele srdačnu dobrodošlicu  na Tasos ostrvo. Njihov moto je: „Dođi kao gost, otidji kao prijatelj!“ I osoblje hotela ce učiniti sve da bi to bilo tačno.Hotel Makedonski se nalazi u geografskom centru sela, daleko od buke centra, na samo 5 -10 minuta hoda, manje od 300 metara od glavne luke (trajekta) i između dve peščane plaže. U blizini hotela i na udaljenosti od pet stotina metara ili manje možete pronaći super market,  barove, restorane, kafiće i druga mesta shodno vašim interesovanjima.

 Ovo je mali, moderno opremljen gradski hotel u kome najčešće borave mlađi gosti koji žele da budu smešteni u glavnom gradu.
Sadržaj hotela: Recepcija, sef na recepciji, restoran, bazen , prostrano dvorište, igralište za decu.
Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, balkon ili terasu, klima uređaj, TV.

Dvokrevetne sobe su namenjene smeštaju 2-3 osobe. Imaju francuski ležaj ili dva standardna i jedan pomoćni ležaj.

Usluga: 

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Upit za rezervaciju
 • Hotel MACEDON 3* – LIMENAS, TASOS, LETO 2019 
   TIP SMESTAJA Broj osoba Usluga

  14/06-18/07
  01/09-15/09

  19/07-31/08

  Dvokrevetna soba 2-3 noćenje,doručak 43 49
  3.odrasla osoba   noćenje,doručak    26      29
  1.dete od 2-5.99 god   noćenje,doručak     GRATIS      GRATIS
  dete od 6-11.99 god   noćenje,doručak 11 11
  Suite 2 spavace sobe deluxe pogled bazen,cena po sobi 2-4 noćenje,doručak 149 183

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

   

  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno, osim usuite sa dve spavace sobe deluxe pogled bazen gde su cene izražene po sobi dnevno.
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).        
  *Korišćenje klima uređaja uračunato u cenu
  *WiFi internet je uključen u cenu
  *Sef u sobi – besplatno 

   Ovde možete preuzetiProgram putovanja hoteli 2019 -JUL       

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

.