Makryammos Bungalows

Makryammos Bungalows

Grčka, Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Makryammos Bungalows 4*- Makryammos, Tasos 2020

LETO 2020 U PRODAJI!

Lokacija:  Makriammos Bungalovi (smešten u Limenasu) zauzima 30 hektara  zemljišta,koje vodi do zaliva pored mora, 2 km od glavne luke Tasos. Imovina je jedan od retkih prirodnih lepota koji je ostao netaknut vremenom. Dodatna izgradnja i renoviranje  nisu iskrivile prvi utisak na posetioca, a to je  raj na zemlji

Kompleks se sastoji od 40 zgrada i 206 soba (standardnih i superior) i apartmana u harmoniji sa okolinom, a sve sa pogledom na more. Arhitektura je u skladu sa lokalnim stiom. Sunce i mesec se radjaju na horizontu, voda kristalno jasna smaragda i privatna plaža ispred hotela je od srebrnoga peska.

Bungalovi i svi drugi objekti su napravljeni korišćenjem prirodnih bogatstava ostrva, uglavnom lokalnih škriljevca i mermera iz Tasos, i svi oni imaju svoje privatne balkone sa pogledom na more. Okruženi su drvećem, kako šumom Makriammos, tako i vrtovima hotela, koje se svake godine obogaćuje. Nasuprot glavne zgrade je plaža, bazen sa neslanom vodom  i  pored njega Mini Klub. U sredini plaže je naš  Bar na plazi „Amos“, gde možete kombinovati odmor i hlad tokom boravka na plaži. Na drugom kraju plaže, među stenama i okolne bašte je la carte restoran „Sirene“.
Hotel ima parking za  goste, tako da možete parkirati svoje vozilo u jednoj od određenih oblasti koje se nalazi najbliže vašem bungalovu. www.makryammos.gr

Sadržaj hotela: hotel poseduje sopstvenu privatnu plažu (što je retkost u Grčkoj), recepciju, wi-fi Internet u lobiju (besplatno), restoran, tavernu na plaži, tri bara, veliki bazen sa delom za decu, mini klub za decu, mini market, terene za tenis (uz doplatu na licu mesta), košarku, odbojku na pesku, stoni tenis, bilijar, video igrice, TV salu, salu za konferencije, parking, rent-a-car… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za plažu se iznajmljuju po ceni od 1 eur dnevno.

Smeštaj: Sve sobe imaju TWC sa fenom, terasu, krevetac (na upit, uz doplatu po cenovniku), A/C, frižider, sef i telefon. 

Standard Hillside soba 2-4 osobe – oko 25-30m2, udaljena od mora 100-250 m. Uređene u minimalističkom stilu, sobe poseduju balkone koje gledaju na more ili uređenu baštu hotela. Namenjene za smeštaj 2-4 osobe, maksimalno 3 odrasle ili 2 odrasle+2 deteta. Sadrže francuski ležaj ili dva standardna kreveta + sofa krevet ili krevete na sprat.

Superior soba 2-3 osobe, oko 25-30 m2, udaljene od mora 100-150 m. Uređene u minimalističkom stilu, sobe poseduju balkone koje gledaju na zaliv ili bazen. Namenjene za smeštaj 2-3 osobe, maksimalno 3 odrasle ili 2 odrasle+1 dete. Sadrže francuski ležaj ili dva standardna kreveta + sofa krevet.

Deluxe sobe 2-3 osobe, oko 20-30m2, potpuno renovirane 2013 godine, moderno opremljene sa većim balkonima koji imaju pogled na more. Sadrže francuski ležaj ili dva standardna kreveta + sofa krevet.

Superior junior suite, 2-4 osobe, oko 42m2, renovirane sobe. Sastoji se od kombinovano dnevno-spavaće sobe. Sobe su prostrane, luksuyno opremljene. Namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe  + 2 deteta.

Superior family suite , 2-5 osobe, oko 45m2. Sastoji se iz dve odvojene spavaće sobe, 1 kupatilo i 1 wc. Sobe su renovirane, luksuyno dekorisane, za smestaj maksimalno 3 odrasle osobe + 2 deteta ili 2 odrasle osobe + 3deteta.

Usluga: polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje)

 

Upit za rezervaciju

 • Makryammos Bungalows 4*- Makryammos, Tasos, LETO 2020 U PRODAJI
   TIP SMEŠTAJA Usluga 01/05-31/05

  21/09-15/10

  01/06-30/06

  01/09-20/09

  01/07-31/08
  Dvokrevetna Hillside soba 2-4 osobe
  doručak,
  večera
  52 93 128
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30%
  1. dete do 11,99 godina
  doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  2. dete od 2-11,99 godina doručak,
  večera
  35 41 47
  Superior dvokrevetna soba 2-3 osobe
  doručak,
  večera
  58 105 140
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30%
  Jedno dete do 11,99 godina doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Deluxe dvokrevetna soba 2-3 osobe
  doručak,
  večera
  76 144 175
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30% -30%
  Jedno dete do 11,99 godina doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Superior junior suite  2-4 osobe
  doručak,
  večera
  108 193 256
  1. dete do 11,99 godina doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  2. dete od 2-11,99 godina doručak,
  večera
  35 41 47
  Superior family suite  2-5 osobe
  doručak,
  večera
  114 203 270
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  -40% -40% -40%
  1. dete do 11,99 godina doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  2. dete od 2-11,99 godina doručak,
  večera
  35 41 47
  3. dete od 2-11,99 godina doručak,
  večera
  35
  41
  47

  NAPOMENE:     
  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno.
  *Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).    
  *Korišćenje klima uređaja uračunato u cenu
  *WiFi internet na recepciji – besplatno
  *Dozvoljeni kućni ljubimci do 5kg 

    Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).                                                

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini)

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. bez kamate,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.