Oasis Hotel

Oasis Hotel

Grčka, Krf - LETO 2020

Oasis Hotel 3* – Krf,Perama

Jedno od najlepših ostrva je šumovito ostrvo Krf  koje se nalazi u Jonskom moru. Njegovi ljupki gradići ustuknuli su od grčke tradicije i više su okrenuti mediteranskom nasleđu. Na ostrvu sa prelepim plažama u peščanim uvalama nalazi se i sam grad Krf,veliki turistički centar, koji je prava oaza zelenila, malih ostrvlja, tirkiznih uvala, a čini ga park Spianada, zaliv Garica, poluostrvo Kanoni, manastir Vlaherna, Mišje ostrvo…Današnji grad Krf sagrađen je i proširen tokom venecijanske okupacije, a venecijanska tvrđava koja se uzdiže na istočnom delu grada jeste upečatljiv spomen nekadašnje moći Mletačke Republike. Na Krfu se krećete otmenim francuskim avenijama, odmah potom ulazite u tesne napolitanske sokake, da bi se najzad našli pred građevinom koja bez sumnje pripada engleskoj arhitekturi, ili pred grčkom crkvom i sve to deluje harmonično.

Hotel Oasis se nalazi na plaži. Ima predivan pogled na more i ostrvo Pontikonisi. Poseduje restoran sa velikom terasom, prostrane standardne sobe, bazen, internet.
Idealan je izbor za prijatan i ekonomičan odmor.

Hotel se nalazi  u mestu Perama. Udaljen je 7 km od grada Krfa i 5 km od aerodroma. 4 km od ribarskog sela Benitses.

U sobama: klima, SAT TV (ruski kanal), telefon, Wi-Fi internet, mini-frižider, kada/tuš, fen za kosu, balkon/terasa.

Single & Double (~23 m2) Većina soba ima 2 odvojena ležaja, neke sobe imaju francuski ležaj.

Singles & Doubles MB or Bungalows (~18 m2) Francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja.

Tip dodatnog ležaja – sofa/fotelja/krevet na rasklapanje.

Usluga je nocenje sa doruckom.

FIRST MINUTE POPUSTI!

-5% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.02.-15.04.2020. za period boravka od 05.05.-08.10.2020.  Nacin placanja 30% prilikom rezervacije,jos 30% do 10.05.2020.,a ostatak najkasnije do 15 dana pre pocetka putovanja.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 • Hotel Oasis 3* – Krf,Perama – LETO 2020 
   TIP SMEŠTAJA Usluga

   

  01/06-30/06
  15/09-30/09

   

  01/07-31/08

  01/09-14/09

  Dvokrevetna soba 
  pogled more
  (max 2-3 osobe)
  Nocenje,
  dorucak
  32 42 36
  Treca odrasla osoba Nocenje,
  dorucak
  22 29 25
  Jedno dete 0-11.99 god Nocenje,
  dorucak
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Dvokrevetna soba 
  pogled more
  (max 2-3 osobe)
  Doručak,
  večera
  36 50 44
  Treca odrasla osoba Doručak,
  večera
  25 35 32
  Jedno dete 0-11.99 god Doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS

   

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno.  
  *Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom uz mogućnost doplate za polupansion
  (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).
  *Wi-Fi internet-besplatan pored recepcije
  *Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu.
  *Sef na recepciji
  *Krevetac za bebu – na upit

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

  .

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. ,sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

  .

 

 

... na Vama je samo da odaberete ...