Hotel Pegasus

Hotel Pegasus

Tasos - LETO 2019

Hotel Pegasus 3*-Limenas

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom delu Limenasa, oko 200 m od centra mesta i 500 m od luke

Plaža: 700 m, gradska peščana plaža. Suncobrani i ležaljke uz doplatu.

Hotelski sadržaj: Restoran, bar, bar pored bazena, internet, spoljašnji bazen, jacuzzi(uz doplatu), hamam, teretana, stoni tenis, igralište za decu.

Sobe: Hotel ima ukupno 27 soba. Sve sobe su opremljene kupatilom, fenom za sušenje kose, klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, internetom, mini frižiderom, balkonom.

Standardne sobe imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i kupatilo. |

Superior sobe luksuzno dekorisane, pored standardnog sadržaja imaju još i LCD TV, bademantil i papuče, kozmetiku u kupatilu, aparat za čaj ili kafu i veliki balkon sa delimičnim pogledom na more (crvene sobe).

Apartmani sa pogledom na bazen, oko 40 m², sastoje se iz dve sobe i kuhinje, kupatila i balkon sa pogledom na bazen i vrt, namenjeni su za max 5 osoba.

Usluga:Najam, noćenje sa doručkom, polupansion. Doručak po principu švedskog stola i večera – izbor dva glavna jela sa predjelom, salatom i dezertom.

Napomena: Iako blizu epicentra događanja, ovaj porodičan hotel ipak odlikuje mirna atmosfera i pruža idealan odmor. Gostima hotela je na raspolaganju brodić koji vozi do okolnih plaža.

www.thassos-pegasus.com

Cene iz tabele su bez popusta!!

NAPOMENA: U HOTELU MOGU BORAVITI OSOBE STARIJE OD 15 GODINA!!!!

Upit za rezervaciju
 • Hotel Pegasus 3*-Limenas, Leto 2019 
  TIP SMESTAJA USLUGA 01/06-10/06
  21/09-30/09
  11/06-30/06
  11/09-20/09

  01/07-31/07
  01/09-10/09

  01/08-31/08
  Standard dvokrevetna soba 2-3 Najam  26 29 37 46
  Noćenje sa doručkom 33 37 46 55
  doručak,večera 42 45 53 62
  3.odrasla osoba u standard dvokrevetnoj sobi sve usluge -30% -30% -30% -30%
  Superior dvokrevetna soba 2-3 Najam 34 37 47 56
  Noćenje sa doručkom 44 50 57 66
  doručak,večera 50 52 63 72
  3.odrasla osoba u superiordvokrevetnoj sobi sve usluge -30% -30% -30% 30%
  Aparatman  PRIZEMLJE pogled bazen- 2-4 osobe
  cena po SOBI
  Najam 92 103 125 154
  Apartman SPRAT  2-4 osobe
  cena po SOBI
  Najam 97 109 137 165

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  *Cena je izrazena u evrima /po osobi  dnevno , osim apartmanima  gde je cena po sobi dnevno   

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2019 -JUL

 •  

  POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.