Hotel PHILOXENIA INN

Hotel PHILOXENIA INN

Grčka, Leto 2019, Tasos - LETO 2019

Hotel PHILOXENIA INN- TASSOS – LETO 2019 
Hotel PHILOXENIA INN

LETO 2019 USKORO!

Hotel „Philoxenia Inn“, sa dve zvezdice, se nalazi u širem centru Limenasa, pred kraj ulice Aleksandar Veliki (Megalou Alexandrou), dvadesetak metara posle raskrsnice na kojoj se ukršta čak 5 ulica, prekoputa parkinga hotela „Mary“, na nekih 80 metara od crkve Sveti Nikola, zvonika sa satom i antičke agore. Od gradske plaže hotel je udaljen manje od 300 metara.

Lokacija: Po iskrcavanju sa trajekta, ukoliko ste na Tasos stigli automobilom, morate voziti na suprotnu stranu od hotela (udesno od iskrcavanja sa trajekta), pa obići krug oko centra mesta i ući u ulicu Aleksandar Veliki, na čijem kraju, posle poslednje raskrsnice, a u blizini crkve, se nalazi vaš hotel, obzirom da se od iskrcavanja sa trajekta ne može voziti ulevo ka hotelu, jer su ulice u tom delu jednosmerne.

Sadržaj hotela: otvoreni bazen, bar, internet konekcija putem kabla u javnim delovima hotela (besplatno), parking u neposrednoj blizini hotela (besplatno).

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 24 smeštajne jedinice, među kojima preovlađuju sobe (21 soba za dve i tri osobe), a postoje i 3 studija (sobe sa kompletno opremljenom kuhinjicom u okviru iste prostorije). U dvokrevetnim sobama su dva spojena singl kreveta, a u trokrevetnim jedan bračni i jedan singl krevet. Sve sobe su opremljene drvenim, tipično hotelskim nameštajem, srednjim frižiderima, manjim televizorima, klima uređajima, sefovima (dodatno se plaćaju 3 € na dan), radio aparatima, fenovima za kosu, zasebnim kupatilima srednjeg kvaliteta sa tuš kadicom sa zavesom i balkonima ili tremovima, ukoliko se radi o sobama u prizemlju okrenutim ka dvorištu sa zadnje strane i bazenu.

Usluga: Noćenje sa doručkom 

 

Upit za rezervaciju
 • Philoxenia Inn 2* – Tassos – LETO 2019 USKORO!
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  01/06-30/06

  01/09-30/09

  01/07-14/07

  22/08-31/08

  15/07-21/08
  Dvokrevetna soba 2-3 osobe noćenje,
  doručak
  29 35 39           
  3. odrasla osoba noćenje
  doručak
  -30% -30% -30%
  1 dete do 2 godine noćenje
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS 
  1 dete 2-11.99 godina noćenje 
  doručak
  -50% -50% -50% 

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno. 
  *Treći ležaj je pomoćni ležaj- žičani ležaj na rasklapanje!
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).
  *Klima je uračunata u cenu.
  *WiFi kod recepcije se ne plaća.
  *Korišćenje sefa-besplatno.

  Ovde možete preuzetiProgram putovanja hoteli 2019

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.