Hotel Plaza Pallas

Hotel Plaza Pallas

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Leto 2020, Zakintos - LETO 2020

HOTEL PLAZA PALLAS 3*-Civili, Zakintos, Leto 2020

Položaj: Ovaj  šarmantni porodični hotel smešten je u  turističkom mestu Tsilivi, na oko 5 minuta hoda (550 m) od plaže ovog populatnog letovališta, Tsilivi. Od aerodroma  je udaljen 9 kilometara,  a od glavnog grada Zakintosa svega 4,5 kilometra. Ova lokacija je omiljena kod naših putnika, kako zbog plaže na koju gosti odavde za nekoliko minuta stižu, tako i zbog blizine centralnog dela letovališta gde gosti uživaju u večernjim šetnjama. Svega 200 metara od hotela nalazi se autobusko stajalište odakle saobraća autobus do glavnog grada, Zakintosa.

Sadržaj: Od sadržaja hotel nudi 24 h recepciju,  otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, restoran, bar, biblioteku, Wi-fi,  igraonicu parking (broj parking mesta ograničen). Ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu. Hotel poseduje prelepu baštu sa palminim drvećem, mirisnim jasminom i raznim biljem koje ulepšava i čini hotelsku celinu prijatnijom za boravak. Restoran Olive Garden, poznat po sjajnim lokalnim specijalitetima i tipičnoj grčkoj kuhinji, gostima je na raspolaganju tokom celog dana kao a la kart restoran, dok se u vreme doručka i večere u restoranu organizuju obroci za goste sa uslugom polupansion.  

Smeštaj: 
 Hotel raspolaže sa 48 prostranih studija i apartmana, koji nude  funkcionalnost i udobnost potrebnu za savršen odmor. Svi smeštajne jedinice sadrže: flat  TV, klima uređaj ( uz doplatu), Wi-Fi (besplatno), frižider i mini kuhinju sa ketlerom, rešo sa dve ringle, frižiderom, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasu. Studiji su kapaciteta do tri osobe, dok se u apartman sa jednom sobom može smestiti maksimum četiri odrasle osobe, ili dvoje odraslih i dvoje dece. Studiji se sastoje od jedne prostorije u kojoj se nalazi jedan bračni ležaj ili dva singl ležaja, kao i jedan singl ležaj i dve fotelje.  Apartmani se sastoje od jedne  spavaće sobe sa francuskim ležajem i  odvojenog dela sa dva kreveta  i  opremljenom kuhinjom,  površine su oko 35 m2. Kuhinja poseduje ketler, šporet i frižider. Zamena posteljine se vrši svaki treći dan, dok se zamena peškira vrši svaki drugi dan.  Krevetac za bebu je na raspolaganju gostima besplatno ( dobija se na upit).

Usluga:
 Polupansion, doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola – samopolusživanje u restoranu Olive Garden koji se nalazi u sklopu hotela.

Kontakt:  https://www.plazapallas.gr/

FIRST MINUTE POPUSTI!

-8% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.10.2019.-31.03.2020. za sve periode boravka . Nacin placanja 30% prilikom rezervacije,jos 30% do 05.04.2020.,a ostatak najkasnije do 15 dana pre pocetka putovanja.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 •  

  HOTEL “ PLAZA PALLAS “ 3* – CIVILI, ZAKINTOS -LETO 2020 
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  26/05-30/06

  01/09-20/09

  01/07-31/08
  Soba 2-4 osobe pogled bazen/kopno doručak,
  večera
  56 73
  Soba 2-4 osobe pogled bazen/kopno all inclusive 67 87
  Treca  i cetvrta odrasla osoba  doručak,
  večera
  -30% -30%
   dete 0-4,99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS
   dete 5-11.99 god doručak,
  večera
  -50% -50%
  Deluxe soba pogled bazen 2-5 doručak,
  večera
  59 77
  Treca i cetvrta  odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30%
   dete 0-4,99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS
  dete 5-11.99 god doručak,
  večera
  -50% -50%
  Deluxe soba pogled bazen 2-5 all inclusive 71 92
  Junior suite pogled basta/bazen 2-4 osobe doručak,
  večera
  62 80
  Treca   odrasla osoba doručak,
  večera
  -30% -30%
   dete 0-4,99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS
  dete 5-11.99 god doručak,
  večera
  -50% -50%
  Junior suite pogled basta/bazen 2-4 osobe all inclusive 74 97
  Superior suite pogled basta/bazen 2-4 osobe doručak,
  večera
  64 88
   dete 0-4,99 god doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS
  dete 5-11.99 god doručak,
  večera
  -50% -50%
  Superior suite pogled basta/bazen 2-4 osobe all inclusive 77 106

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u eurima po osobi dnevno.
  *Usluga u hotelu je polupansion(doručak,večera švedski sto) uz mogucnost doplate za all inclusive
  *Lezaljke i suncobrani-besplatno koriscenje na bazenu


   Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. bez kamate,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.