Castle Pontos Hotel

Castle Pontos Hotel

Grčka, Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Castle Pontos Hotel 2*  – Skala Potamia, Tasos

 LETO 2020 U PRODAJI!

Castle Pontos Hotel 2* se nalazi u mestu Skala Potamia (Golden Beach), na jednoj od najlepsih palaža, na izuzetno lepom i zelenom ostrvu Tasos u severo – istocnom Egejskom moru, ostrvo koje nudi zadivljujuce pejsaža  i jasnu čistinu palavoga mora. Hotel se nalazi na 130m lagane setnje do mora i 13km od glavnom grada Limenasa. Hotel je sagrađen od prirodnog kamena i u simfoniji je prirodnog pejsaža. Izgrađen u zelenoj zoni, sa pogledom na more i planinu.
Sadržaj hotela: restoran, recepcija, bar, kantina, igralište za decu, besplatan WiFi u javnim delovima hotela, parking…
Smeštaj: Hotel poseduje 29 soba, dvokrevetnih, trokrevetnih ,četvorokrevetnih soba, porodičnih studia i superior porodičnih soba. U glavnoj zgradi se nalazi restoran u kome se služi doručak.
U sobama: klima, televizor, telefon, sef, kupatilo (tuš), fen, mini frižider, internet, balkon/terasa.
Dvokrevetna soba: (~16 m2) francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta.
Trokrevetna soba: (~20 m2) francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta. Dodatni krevet za 3.osobu.
Dvokrevetna superior soba: (~30 m2)  francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta i krevet na razvlačenje. 
Apartman (kreveti na sprat): (~32 m2) 2 prostorije: salon sa malom kuhinjom (el. šporet sa 2 ringle, posuđe, nema šerpi) i kreveti na sprat (Bunk Bed); odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 odvojena kreveta.      
Studio: (~30 m2) 2 odvojena kreveta, sofa-krevet, mala opremljena kuhinja (el. šporet sa 2 ringle, posuđe, nema šerpi).  
Porodična soba: (~32 m2) 2 prostorije. Salon sa krevetom na razvlačenje i odvojena spavaća soba sa 2 odvojena kreveta. Nema kuhinju.  
Usluga: je na bazi noćenja sa doručkom ili najam 

FIRST MINUTE POPUSTI!

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.10.2019.-30.04.2020. za sve vrste usluga i period boravka od 15.05.-30.06.2020. i od 01.09.-30.09.2020. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije, jos 30% do 05.05.2020., a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka putovanja..

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju

 • Castle Pontos Hotel 2* – Skala Potamias – LETO 2020 U PRODAJI!
  TIP
  SMEŠTAJA
  USLUGA 15/05-15/06
  20/09-30/09
  16/06-30/06
  01/09-19/09

  01/07-
  31/08

  Dvokrevetna soba max 2 osobe  (cena po sobi) noćenje,
  doručak
  53 59 82
  Trokrevetna soba max 3 osobe (cena po sobi) noćenje,
  doručak
  70 80 94
  Superior dvokrevetna max 2-3 osobe (cena po sobi) noćenje,
  doručak
  80 92 112
  Porodična soba max 2-4 osobe (cena po sobi) noćenje,
  doručak
  88 106 141
  Apartman (kreveti na sprat) max 2-4 osobe (cena po sobi) NAJAM  82 105 129
  Studio max 2-4 osobe
  (cene po sobi)
  NAJAM 76 100 117
  Suite max  2-5 osoba pogled more (cene po sobi) NAJAM 118 141 165

   * CENE SU PO SOBI PO DANU *

  NAPOMENE:
  *Cene su izražene u evrima po sobi dnevno.
  *Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (meni) – osim u apartamnu, studiju i suitu sa pogledom na more gde je osnovna usluga NAJAM 
  *WiFi internet – besplatno u javnim delovima hotela
  *Kućni ljubimci su dozvoljeni na upit.
  *Krevetac za bebu 3e dnevno za dete  do 1,99 god.

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini)

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. bez kamate,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.