Hotel Potos

Hotel Potos

Grčka, Tasos - LETO 2020

Hotel Potos 3* – LETO 2020 

LETO 2020 U PRODAJI!

Hotel Potos 3*

Lokacija: Potos hotel je udaljen 100 m od plaže, a od mesta Limenas udaljen je 35 km.
Sadržaj hotela: Potos Hotel u svom sadrzaju poseduje restoran, bar, bazen, parking.

Smeštaj: Hotel poseduje standardne dvokrevetne, trokrevetne sobe, porodicne sobe i apartmane. Apartmani imaju odvojenu spavaću sobu sa dva standardna ili francuskim ležajem, i dnevnu sobu sa pomoćnim ležajem za jednu ili dve osobe. Sve smeštajne jedinice imaju balkon, SAT TV, kupatilo, radio, sef, mini bar, telefon, fen, klimu.

Usluga: nocenje/ doručak i večera/švedski sto/

 

 www.hotelpotos.com

 

Upit za rezervaciju
 •  

  Potos Hotel 3* – Potos – LETO 2020 
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  17/05-04/06

  22/09-07/10

  05/06-17/06

  13/09-21/09

  18/06-30/06

  01/09-12/09

  01/07-19/07 20/07-31/08
  Dvokrevetna soba
  2-3 osobe

  nocenje
  dorucak

  22 31 46 51 54
  Treca odrasla osoba nocenje
  dorucak
  -30% -30% -30% -30% -30%
  Jedno dete do 1.99 god 
  nocenje
  dorucak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Jedno dete 2-11,99 godina  nocenje
  dorucak
  -50% -50% -50% -50% -50%
  Porodična soba
  2-4 osobe
  nocenje
  dorucak
  38 46 71 79 82
  Treca i cetvrta odrasla osoba nocenje
  dorucak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Jedno dete do 1.99 god  nocenje
  dorucak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Jedno dete 2-5.99 nocenje
  dorucak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Jedno dete 6-11.99 nocenje
  dorucak
  GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Doplata za polupansion
  odrasli
  doručak,
  večera
  14 14 14 14 14
  Doplata za polupansion
  deca 6-11,99 godina
  doručak,
  večera
  10 10 10 10 10

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).     

  *Cene su izražene u evrima po osobi               
  *Usluga u hotelu je noćenje/doručak (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).  Mogućnost doplate za polupansion, večera po principu menija.     
  *Korišćenje klima uređaja uračunato u cenu
  *WiFI internet – besplatno
  *Sef u sobi- besplatno
  *Javni parking se nalazi na 100 m od hotela

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

   

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. bez kamate,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.