Hotel Sirines

Hotel Sirines

Grčka, Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Hotel SIRINES 2* – Potos – LETO 2020

LETO 2020 U PRODAJI!!!

HOTEL „Sirines“ 2* Potos – LETO 2020

Hotel “Sirines“ se nalazi na ulazu u Potos, na 80m od peščano-šljunkovite plaže i jedan je od najkvalitetnijih smeštaja u Potosu. Od najstrožijeg centra je udaljen nekih 200 metara i isto toliko od gradske plaže. Mala plažica ispred vila “Papaikonomu“ i plaža hotela “Alexandra beach“ su takođe veoma blizu. Najbliža pekara, super-market, apoteka, butici su na nekih stotinak metara od hotela.

Hotel ima dvadesetak studija i jedan apartman. Terase su veoma prostrane sa udobnom garniturom za sedenje i uživanje. Apartman je takodje prostran i sastoji se iz dve prostorije. U jednoj se nalazi francuski ležaj, a u drugoj koja je od prve odvojena drvenim zastakljenim pregradnim zidom, sofa na rasklapanje za dve osobe. Naročito je interesantan balkon apartmana koji je zaista ogroman. Površina balkona je ista kao površina studija u nekim drugim vilama. Balkon gleda prema ulici, parkicu i parkingu, na njemu su ležaljke i suncobrani..

Sadržaj hotela: klima u javnim delovima hotela, bar, deo dvorišta za roštilj, veliki hol, parking, služenje u sobama, sef na recepciji, ležaljke i suncobrani na bazenu, bar na bazenu, wifi internet…

U sobama: kuhinja (el. šporet sa 2 ringle, posuđe), aparat za kafu/čaj, klima, SAT TV, mini frižider, kupatilo (tuš), fen, sef (besplatno), Wi-Fi internet, daska za peglanje, balkon/terasa. 

Studio sobe su veoma prostrane i sadrže kuhinju, kupatilo, veliki francuski ležaj i kauč na rasklapanje za dve osobe.
Apartman se sastoji iz dve prostorije. Salon sa kaučem na razvlačenje i spavaća soba sa bračnim krevetom.
Mezoneta: mogu imati pogled ka planini ili moru. Mezoneta se sastoji od jedne prostorije u donjem nivou od oko 35 kvadrata, sa jednom sofom i 2 kreveta, balkon, kuhinja i kupatilo,i galerije na gornjem nivou, od oko 12 kvadrata, gde se nalaze jos 2 lezaja ili francuski krevet.

FIRST MINUTE POPUSTI!

-10% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.02-31.03.2020. za  sve periode boravka  Nacin placanja 30% prilikom rezervacije,jos 30% do 05.04.2020.,a ostatak najkasnije do 15 dana pre pocetka putovanja.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 • Hotel SIRINES 2* Potos – LETO 2020 
  TIP SMEŠTAJA USLUGA  

  01/05-20/06

  16/09-10/10

  21/06-25/07

  26/08-15/09

  26/07-25/08
  Studio soba za do 4 osobe (2-4) noćenje,doručak 29 50 60
  3. odrasla osoba noćenje,doručak 29 29 29
   dete do 2,99 godine noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
   dete od 3-5,99  godina   GRATIS GRATIS GRATIS
   dete od  6-13.99 godina noćenje,doručak 17 17 17
  Apartman za  4 osobe noćenje,doručak 32 60 69
  3 i 4. odrasla osoba noćenje,doručak 29 29 29
   dete do 2,99 godine noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
  dete od 3-5,99  godina noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
   dete od 6-13.99 godina noćenje,doručak 17 17 17
  Mezoneta Vip (1 soba ) 2-5 noćenje,doručak 37 69 79
  3.i 4  i 5 .odrasla osoba noćenje,doručak 29 29 29
  dete do 5.99 godina  noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
   dete od 6-13.99 god noćenje,doručak 17 17 17
  Mezoneta Vip (2  spavace sobe ) 2-6 noćenje,dorucak 47 79 89
  3.i 4 ,5  i 6 .odrasla osoba noćenje,doručak 29 29 29
  dete do 5.99 godina  noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS
   dete od 6-13.99 god noćenje,doručak 17 17 17

  Napomena
  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno, 
  *Usluga u hotelu je noćenje sa droučkom (doručak švedski sto)
  *Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu.
  *WiFi internet – besplatno.
  *Sef -besplatno.
  * Suncobran i ležaljke uz doplatu na licu mesta.      

    Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ ,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.