Hotel „Skopelos holiday resort & spa“ – Skopelos

Hotel „Skopelos holiday resort & spa“ – Skopelos

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2019, Leto 2019, Skopelos - LETO 2019

Hotel „Skopelos holiday resort & spa“ 5* – Skopelos, Leto 2019

Skopelos Holiday resort & spa 5* je jedini hotel na ostrvu Skopelos , koji ima kategorizaciju 5*.  U svom sastavu ima bazen I bar na bazenu , a postoje I bungalovi koji imaju privatan bazen (dva bungalova dele jedan bazen). Svakog dana ima mini-bus do grada I prve plaze.
Skopelos Holidays Hotel & Spa raspolaže sa ukupno 48 soba, apartmana i bungalova i u svakoj od njih gostima su na raspolaganju sledeće pogodnosti:

Hotelski sadržaj: 24 sata otvorena recepcija, restoran, wifi internet, parking, servis po sobama, bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, dečiji bazen, bar na bazenu, salon lepote, tretmani lepote, masaže, sauna, teren za mini fudbal, teren za košarku, teretana, stoni tenis

Sadržaj soba: klima, balkon, fen za kosu, wifi internet, frižider, sef, telefon, terasa, TV

Udaljenost od grada : 1,4 km
udaljenost od plaže : 4 km  (Stafilos)

 

Upit za rezervaciju
 • HOTEL  SKOPELOS HOLIDAYS & SPA 5*-Skopelos grad,Skopelos,Leto 2019 USKORO!
  Tip smeštaja Usluga 25/05-17/06
  10/09-30/09
  18/06-01/07
  27/08-09/09
  02/07-29/07 30/07-26/08
  Dvokrevetna soba pogled vrt max 2 osobe noćenje,doručak 128 140 179 217
  Dvokrevetna soba pogled more ili bočni pogled more, max 2 osobe noćenje,doručak 153 166 215 256
  Apartman pogled vrt, max 2 – 5 osoba noćenje,doručak 150 175 210 252
  Apartman pogled more ili bočni pogled more, max 2-5 osoba noćenje,doručak 79 210 256 299
  3. i 4. odrasla osoba u app noćenje,doručak 25 25 25 25
  Dva deteta do 1,99 god ili prvo dete do 11,99 god u app noćenje,doručak GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  Drugo i treće dete od 2-11,99 god u app noćenje,doručak 25 25 25 25
  Doplata za polupansion odrasli doručak,večera 19 19 19 19
  Doplata za polupansion deca 2 – 11,99 god doručak,večera 9 9 9 9
  Doplata za all inclusive odrasli  sve uključeno 26 26 26 26
  Doplata za all inclusive deca 2 – 11,99 god sve uključeno 12 12 12 12

  NAPOMENE:
  – Cena je iskazana u evrima po sobi po danu
  – Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto) uz mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive

  – Klima uređaj – besplatno korišćenje
  – Sef u sobama – besplatno korišćenje
  – Wi fi internet – besplatno korišćenje
  – Ležaljke i suncobrani (u zalivu Panormos) – besplatno korišćenje
  – Kućni ljubimci – na upit
  – Hotel ima kapelu

  – Soft all inclusive plan: doručak i večera su švedski sto. Ručak: stranke se opredeljuju za jedno od dva glavna jela i imaju na raspolaganju bar sa salatama. Kafa ili čaj uz kolače od 16 – 17 h. Neograničena konzumacija domaćih pića: čaj, kafa, sokovi, pivo, uzo, vino od 10 – 22 h. 

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  NAPOMENA: 

  1. Uz minimum 4 nocenja, odrasli i deca koji placaju smestaj imaju obezbedjene besplatne trajekt karte od Volosa /Kymi luke do Skopelosa. Deca i odrasli koji su besplatno u smestaju nemaju pravo na besplatne trajekt karte.
  2. Obezbedjen opust 15% za trajekt karte za odrasle , decu i vozila, bez obzira na broj noci i period boravka.

  .

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

  .

 • Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana..