Hotel Tolo 3*,Peloponez

Hotel Tolo 3*,Peloponez

Grčka, Leto 2019, Tolo - Peloponez

Hotel Tolo 3*,Peloponez,Grčka

Leto 2019 USKORO!!!

Smešten na samoj obali mora, na peščanoj plaži, hotel Tolo je savršen za odmor od proleća do jeseni. Hotel se sastoji iz dve zgrade. Udobni saloni, bar i restoran s pogledom na more predstavljaju mesto sa prijatnom atmosferom za uživanje u piću i večeri sa tradicionalnim grčkim i internacionalnim jelima. Dve recepcije su otvorene 24 sata dnevno i uvek su na raspolaganju gostima. Sve sobe su ukrašene živopisnim bojama, imaju novi nameštaj, satelitsku tv, klimu, frižider, sef, balkon i moderna kupatila. Novi deo se nalazi u prelepom ambijentu, u bašti punoj cveća i nudi modernu konferencijsku salu za 80 osoba pogodnu za sastanke i konferencije svih vrsta.
Predivan hotel na idealnoj lokaciji, blizina Nafpliona (11 km), peščana plaža, toplo i čisto more (Tolo je nagrađen Plavom zastavom za čistu vodu) i prekrasan pogled na okolna ostrvca, sigurno će da ispune vaša očekivanja i da učine vaš odmor nezaboravnim.

Usluga je noćenje sa doručkom

Opis smeštaja:
Dvokrevetna soba: komforna i moderna, namenjena za dve do tri osobe
Trokrevetna soba: prostrana, namenjena za tri osobe 

GPS koordinate: 37.524250, 22.863160

SADRŽAJ HOTELA:
bar,konferencijska sala,lobi bar,recepcija,restoran

SADRŽAJ SOBE:
balkon,frižider,klima uređaj,kupatilo,tv

Upit za rezervaciju
 • Tip smeštaja Usluga 01/04-30/06
  01/09-31/10
  01/07-10/08
  21/08-31/08
  11/08-20/08
  Dvokrevetna soba 2-3 osobe noćenje,
  doručak
  30 34 39
  Jedno dete od 2-5,99 god noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Jedno dete od 6-13,99 god noćenje,
  doručak
  -50% -50% -50%
  Jedno dete od 0-1,99 god noćenje,
  doručak
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Trokrevetna soba (za 3 osobe) noćenje,
  doručak
  26 31 36
  Doplata za polupansion- ODRASLI doručak,
  večera
  12 12 12
  Polupansion- DECA (2-5,99god) doručak,
  večera
  GRATIS GRATIS GRATIS
  Doplata za polupansion -DECA (6-13,99 god) doručak,
  večera
  7 7 7

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  Napomene:
  *Cene su izražene u Eur, dnevno po osobi. 
  *Korišćenje klime je uračunato u cenu
  *Wi-Fi internet je uračunat u cenu

   

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNE, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

  .

 • Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

  .

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je Turistička agencija Sole Azur, licenca OTP br. 27/2016 (ex 142/2010). Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Sole Azur uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu i OPŠTE NAPOMENE. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.