Hotel Tolon Holidays 3*

Hotel Tolon Holidays 3*

Grčka, Leto 2019, Tolo - Peloponez

Hotel Tolon Holidays 3* Peloponez – Tolo / Grčka

Hotel Tolon Holidays 3*

USKORO!!!

Hotel Tolon Holidays se nalazi u centru turističkog mesta Tolo, samo 100 m od peščane plaže. Slikoviti grad Nafplion i njegova luka udaljeni su samo 11 km, a aerodrom u Atini je na samo 130 km od hotela. Gosti hotela mogu da uživaju u brojnim pogodnostima koje hotel nudi: bazen sa barom u kome se služi piće tokom celog dana, predivni vrt, ležaljke i suncobrani na sunčanoj terasi koja je odlično mesto za opuštanje kao i restoran i bar koji nude pogled na bazen, baštu i more. Za goste koji vole aktivan odmor, hotel nudi i sadržaje kao što su surfovanje,  teretanu, saunu i hidroterapiju. Gostima je na raspolaganju i besplatan parking. Sobe su svetle i moderno opremljene, a većina soba ima i terasu. Hotel je pogodan za osobe sa invaliditetom.

Usluga je noćenje sa doručkom, samoposluživanje (švedski sto).

Opis smeštaja:

Jednokrevetna soba: oko 14m2, namenjena za jednu osobu
Dvokrevetna soba: oko 14m2, namenjena za dve osobe (bračni ili dva standardna ležaja)
Trokrevetna soba: oko 16m2, namenjena za tri osobe (bračni i jedan standardni ležaja)

GPS koordinate: 37.5329, 22.8646

Hotelski sadržaj: 24 h recepcija, hol, hemijsko čišćenje, bašta,  vešeraj, restoran,  room service, stolica za hranjenje beba (na upit), sef (na recepciji), bar, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu.Pogodan za osobe sa invaliditetom

Sadržaj u sobama: Klima, kada, fen za kosu, internet (wi-fi), mini bar, nepušačke sobe, satelite TV, tuš.

Upit za rezervaciju
 • Hotel Tolon Holidays 3* Peloponez – Tolo / Grčka, leto 2019 USKORO

  Tip smeštaja Usluga

  01/04-30/06

  01/09-31/10

  01/07-10/08

  21/08-31/07

  11/08-20/08
  Dvokrevetna soba 2-3 osobe noćenje sa doručkom
  31 37 40
  Jedno dete od 0 – 5,99 god  noćenje sa doručkom GRATIS GRATIS GRATIS
  Jedno dete od 6 – 13,99 god noćenje sa doručkom -50% -50% -50%
  Trokrevetna soba 3-3 osobe (min 3 cene) noćenje sa doručkom
  27 32 37
  Doplata za polupansion – odrasli doručak, večera
  13 13 13
  Doplata za polupansion – deca
  6- 13,99 god
  doručak, večera 7 7 7

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u Eur, dnevno po osobi.
  *Usluga je noćenje sa doručkom.
  *Doručak je na bazi samoposluživanja (švedski sto).
  *Klima – besplatno.
  *Internet – wifi – besplatno.

   

  .

 • ARANŽMAN OBUHVATA: Smeštaj u hotelu/hotel app na bazi odabrane usluge u objektu, usluge predstavnika agencije i organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:  avionski prevoz, međ. zdravstevno osiguranje i individualne troškove.

  CENA ARANŽMAN SADRŽI:
  • usluga smeštaja, po osobi, na bazi odabrane usluge iz tabele , za odabrani termini iz tabele
  • Servis predstavnika naše agencije
  • Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj

  CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:
  • Prevoz 

  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) . Za detalje raspitati se u agenciji. Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj )
  • fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove

  V A Ž N A N A P O M E N A: Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče. Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost). 

  POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini).

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.