Imperial Hotel- Nea Skioni

Imperial Hotel- Nea Skioni

Grčka, Halkidiki, Kassandra hoteli 2020, Leto 2020

Imperial Hotel 3* – Nea Skioni, Kassandra

LETO 2020 U PRODAJI!

Imperial Hotel 3* smešten je u jugozapadnom delu Kasandre u mestu Nea Skioni, malom letovalištu i ribarskom selu. Ovaj moderan hotel je izgrađen pretežno u drvetu, a lociran je na svega 50 metara od predivnog mora I 90 min vožnje do aerodroma. Imperial hotel je koncipiran tako da može zadovoljiti različite ukuse i učiniće vaše letovanje nezaboravnim. 
Usluga u hotelu: polupansion – „švedski sto“ (samoposluživanje), skromniji izbor.
Hotelski sadržaj: Hotel ima mali bazen, restoran, lobi, krovni vrt sa barom i jakuzzijem… Gostima su na raspolaganju recepcijski lobby, piano bar, bazen sa pool-barom, dečji bazen i igraonica, mini market i restoran. Na krovu hotela se nalazi a la carte restoran, tzv. roof garden sa koga se pruža panoramski pogled na zaliv, more i marinu Nea Skionija
Sadržaj i opremljenost soba: Sve sobe su lepo i moderno dekorisane, imaju SAT TV, fen, telefon, mini bar, klima uređaj, WIFI. Sve sobe imaju pogled ka moru ili planini, a većina ima balkon. 

FIRST MINUTE POPUSTI!

-12% POPUSTA za rezervacije napravljene od 01.10.2019.-31.03.2020. za sve periode boravka. Način plaćanja 30% prilikom rezervacije, 30% do 05.04.2020.a ostatak najkasnije do 15 dana pred put.

Cene u tabeli su bez popusta!

 Upit za rezervaciju

 • Imperial hotel 3* – Nea Skioni – LETO 2020 U PRODAJI
  TIP SMEŠTAJA USLUGA

  01/06-15/06

  16/06-30/06
  16/09-30/09

  01/07-15/07

  16/07-31/07
  01/09-15/09

  01/08-31/08
  Dvokrevetna soba 
  sa balkonom (2-3 osobe)
  doručak,
  večera
  43 48 54 57 63
  Jedno dete 0-12.99 god doručak,
  večera
  Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
  Dvokrevetna soba
  bez balkona (2-3 osobe)
  doručak,
  večera
  42 45 52 55 61
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  29 33 35 36 39
  Jedno dete 0-12.99 god doručak,
  večera
  Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
  Četvorokrevetna soba 
  sa balkonom (2-4 osobe)
  doručak,
  večera
  44 48 54 57 63
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  29 33 35 36 39
  Jedno dete 0-12.99 god doručak,
  večera
  Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
  Drugo dete 2-12.99 god doručak,
  večera
  25 23 29 30 33
  Četvorokrevetna soba 
  bez balkona (2-4 osobe)
  doručak,
  večera
  42 45 52 55 61
  Treća odrasla osoba doručak,
  večera
  29 33 35 36 40
  Jedno dete 0-12.99 god doručak,
  večera
  Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
  Drugo dete 2-12.99 god doručak,
  večera
  23 25 29 30 33

  NAPOMENE:
  *Cene su izražene u evrima po osobi dnevno.  
  *Usluga u hotelu je polupansion  (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).
  *Wi-Fi internet-besplatno u javnim delovima hotela.
  *Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu.
  *Krevetac za bebu – na upit

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

     Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.