Livadi Nafsika Hotel-Dasia, Krf

Livadi Nafsika Hotel-Dasia, Krf

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2020, Krf - LETO 2020, Leto 2020

Livadi Nafsika Hotel-Dasia, Krf

LETO 2020 USKORO

Okružen je zelenilom, palmama i nudi: bazen, restoran, barove,sobe sa svim sadržajima, internet, tenis, ljubazno osoblje, topla atmosfera. U blizini se nalaze restorani, barovi, prodavnice, taverne. Idealan je izbor za porodice sa decom ali i za mlade.
Lokacija: Hotel je udaljen 11 km od centra grada Krfa i 300 metara od plaže, 12km od aerodroma, u gradu Dasia.

Hotelski sadržaji: U sklopu hotela se nalazi recepcija sa lobijem, bazen i bazen za decu, igralište za decu, dečiji klub, lekar (na poziv), fen za kosu (na zahteve, na recepciji), parking, prodavnica, bar, restoran, tenis, stoni tenis, animacija (za odrasle i decu u hotelu „Elea Beach“ ( na 500 m od hotela)…

U sobama: ind.klima uređaj, SAT TV , mini frižider, kada/tuš, fen za kosu (na zahtev na recepciji), telefon, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), Wi-Fi interenet , balkon / terasa. 

Dvokrevetna soba francuski lezaj ili dva odvojena. Namenjena za 2-3 osobe. Tip dodatnog ležaja-standard/na rasklapanje

Dnevno čišćenje sobe-promena posteljine 3 puta nedeljno.

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion ili All inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

 

Upit za rezervaciju
 • Hotel Livadi Nafsika 3*-Dasija,Krf- LETO 2019 !
  TIP SMEŠTAJA USLUGA   22/05-20/06

  01/09-
  20/09

  21/06-25/07 26/07-31/08
  Dvokrevetna  soba (pogled planina) 2-3 doručak,večera 46 58 72
  3.odrasla osoba doručak,večera 32 40 50
  1. dete do 1,99 god doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS
  1. dete od 2-11,99 god doručak,večera 14 17 21
  Dvokrevetna soba (pogled planina) 2-3 sve uključeno 65 77 91
  3.odrasla osoba sve uključeno 51 59 69
  1. dete do 1,99 god sve uključeno GRATIS GRATIS GRATIS
  1. dete od 2-11,99 god sve uključeno 27 31 35

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene se izražene u eur po osobi po danu
  *Usluga je  polupansion ili all inclusive (švedski sto)
  *Ležaljke i suncobrani na bazenu – besplatno
  * Dozvoljen boravak za kućne ljubimce
  * Klima – individulano
  * Besplatan internet u javnim delovima hotela
  * Stoni tenis i bilijar – besplatno

  Ovde možete preuzetiProgram putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. god. BEZ KAMATE
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.