Livadi Nafsika Hotel-Dasia, Krf

Livadi Nafsika Hotel-Dasia, Krf

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2019, Krf - LETO 2019, Leto 2019

Livadi Nafsika Hotel-Dasia, Krf

LETO 2019 U PRODAJI!!!

Okružen je zelenilom, palmama i nudi: bazen, restoran, barove,sobe sa svim sadržajima, internet, tenis, ljubazno osoblje, topla atmosfera. U blizini se nalaze restorani, barovi, prodavnice, taverne. Idealan je izbor za porodice sa decom ali i za mlade.
Lokacija: Hotel je udaljen 11 km od centra grada Krfa i 300 metara od plaže, 12km od aerodroma, u gradu Dasia.

Hotelski sadržaji: U sklopu hotela se nalazi recepcija sa lobijem, bazen i bazen za decu, igralište za decu, dečiji klub, lekar (na poziv), fen za kosu (na zahteve, na recepciji), parking, prodavnica, bar, restoran, tenis, stoni tenis, animacija (za odrasle i decu u hotelu „Elea Beach“ ( na 500 m od hotela)…

U sobama: ind.klima uređaj, SAT TV , mini frižider, kada/tuš, fen za kosu (na zahtev na recepciji), telefon, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), Wi-Fi interenet , balkon / terasa. 

Dvokrevetna soba francuski lezaj ili dva odvojena. Namenjena za 2-3 osobe. Tip dodatnog ležaja-standard/na rasklapanje

Dnevno čišćenje sobe-promena posteljine 3 puta nedeljno.

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion ili All inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

 

Upit za rezervaciju
 • Hotel Livadi Nafsika 3*-Dasija,Krf- LETO 2019 !
  TIP SMEŠTAJA USLUGA   21/05-20/06 21/06-25/07 26/07-27/08

  28/08-11/09

  12/09-30/09

  Dvokrevetna  soba 2-3 doručak,večera 45 59 72 59 45
  3.odrasla osoba doručak,večera 32 41 50 41 32
  1. dete do 9.99 godine doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  2. dete od 2-9,99 godina doručak,večera 22 29 35 29 22
  Dvokrevetna  soba 2-3 sve uključeno 66 79 91 79 66
  3.odrasla osoba sve uključeno 52 62 69 36 52
  1. dete do 9.99 godine sve uključeno 13 14 13 14 13
  2. dete od 2-9,99 godina sve uključeno 36 42 48 42 36

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene se izražene u eur po osobi po danu
  *Usluga je  polupansion ili all inclusive (švedski sto)
  *Sef na recepciji – uz doplatu na licu mesta
  * Dozvoljen boravak za kućne ljubimce
  * Klima – individulano
  * Besplatan internet u javnim delovima hotela

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.