Louis Corcyra Beach 4*, Krf, Gouvia

Louis Corcyra Beach 4*, Krf, Gouvia

Grčka, Grcka Ostrva - LETO 2019, Krf - LETO 2019, Leto 2019

Louis Corcyra Beach 4*, Krf, Gouvia,Leto 2019

Položaj: Hotel se nalazi u zalivu Gouvia, 8 km od grada Krfa i 9 km od aerodroma. Ovaj hotel se nalazi na samoj plaži i okružen je zelenilom.

Sadržaj: Hotel ima 370 soba koje su rasporedjene u glavnoj zgradi, zgradi “Corcyra gardens”  i u bungalovima, glavni restoran, parking, rent a car, kineski restoran, tri bara, bazen, dečiji bazen, teren za tenis, odbojku, košarku, golf, i mini golf, bilijar, stoni tenis, igralište za decu, animacije i mini klub, jakuzzi na otvorenom, prodavnica suvenira, dorktor na poziv.

Opis soba: Kupatilo, fen za kosu, klima, SAT TV, radio, telefon, frižider, sef (korišćenje uz doplatu), balkon.

Ishrana: All inclusive (švedski sto).

Leto 2019 U PRODAJI!!!

Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C i terasu.
Standardne sobe se nalaze u glavnoj ili “Corcyra gardens” zgradi, veličine su oko 23 m2 i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i pomoćni ležaj).
Porodične sobe (family room) se nalaze u “Corcyra gardens” zgradi, veličine su oko 26m2, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ ) i dnevnog sobe  (2 sofe) koje su odvojene kliznim vratima.
Sobe u bungalovima su veličine oko 33 m2, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja i 2 sofe-u istoj prostoriji).
Usluga u hotelu je sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje). 

Upit za rezervaciju
 • Louis Corcyra Beach,Krf,Gouvia, LETO 2019 
  Tip sobe Usluga

  01/06-14/07
  26/08-22/09

  15/07-
  25/08

  23/09-
  30/09
  01/10-15/10
  Dvokrevetna soba pogled planine 2-3 osobe Sve uračunato 102 134 83 65 
  Dvokrevetna soba pogled more
  2-3 osobe
  Sve uračunato 110 145 88  69
  Treća odrasla osoba Sve uračunato -30% -30% -30% -30% 
  Jedno dete do 13,99 godina Sve uračunato GRATIS GRATIS GRATIS  GRATIS
  Porodični bungalov pogled basta 2-4 osobe Sve uračunato 126 161 103  83
  Porodični bungalov pogled more 2-4 osobe Sve uračunato 135 171 107 87 
  Treća i četvrta odrasla osoba Sve uračunato -30% -30% -30% -30% 
  prvo dete do 13,99 god ili drugo dete do 7 god Sve uračunato GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
  drugo dete od 7 – 13,99 god Sve uračunato -50% -50% -50% -50%

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene u evrima, po osobi po danu.
  *Usluga u hotelu je all inclusive.Obroci se služe po principu švedskog stola.
  *Klima uređaj je uračunat u cenu.
  *Sef se dodatno naplaćjuje na licu mesta, u hotelu.
  *WI-FI internet se dodatno naplaćuje.

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNE, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranžmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbeđivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći boravak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tranzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

  .